Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem írnak vissza?mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza?mit rontok el?

Figyelt kérdés
Eddig két fiúval beszeltem chaten. És mindkettő nem ír vissza már. Pedig rendesen kérdezgetem és válaszolok az üzeneteikre.Most akivel beszélek 2 napig írt nekem. Utána ráírtam de nem írt vissza.17 evés lány vagyok. Nem tudom mit kezdjek evvel az egésszel ezért is írok ide. Szerintetek mit rontok el?
2020. aug. 1. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
A fiúk sajnos nagyon érettlenek. Nem értékelik a fantasztikus nőket
2020. aug. 1. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ír vissza, vagy nem ír? Mert ha csak egyszerűen nem ír, akkor te is nyugodtan rájuk írhatsz, én legalábbis értékelném.

Ha viszont tényleg az a helyzet, hogy nem válaszolnak, akkor hagyd őket. Nem éri meg. Nem akarsz olyat palit magad mellé aki képtelen válaszolni, lehet képtelen lesz eljönni a randira vagy ki tudja🤷🏻‍♀️ nekem ugyan ilyen tapasztalatom volt, csak hölgyekkel

2020. aug. 1. 21:01
 3/5 A kérdező kommentje:
De találkoztam már vele és ott kedves volt még mondta at egyik barátnők,hogy tetszek neki mivel ismeri. Most pedig ráírtam egy pár napja és rendesen -beszélgettünk. Amikor megint ráírtam,hogy szia már nem írt vissza..
2020. aug. 1. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ír vissza hagyd...

1 hónapig futottam egy srác után, 2 lemondott randi után is, és mindig írtam neki egy fél regént aztán volt mikor le se szarta.

Keress mást. Jobban megéri

2020. aug. 1. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.4 válaszolónak: Sajnálom hogy lemondott. :(
2020. aug. 1. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!