Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok!Mi a vonzóbb egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Mi a vonzóbb egy fiúban? Ha dezodort vagy ha parfümöt használ?

Figyelt kérdés

Nektek melyik jön be? És miért?(ha kifejtenéd azt megköszönöm)

Milyen parfüm jön be nektek?

2020. júl. 27. 19:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Dezodor. Szerintem egy jó deo-nak van elég illata. Mennyiségtől függően lehet visszafogott, vagy erős is. Én azt szeretem, mikor nem lehet érezni már 3méterről, hanem csak akkor, ha a közelébe megyek az illetőnek. Kicsit rejtélyes, mintha lenne egy olyan kisugárzása, hogy "közelebbről jobb vagyok", és szinte szó szerint magával vonz :)
2020. júl. 27. 21:55
 12/17 anonim válasza:
73%
egyik se, azt szeretem ha a saját illatát érzem :3
2020. júl. 27. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

A párom egy sima golyósdezodort használ, a felsőjére pedig egyetlen fújás Bruno Banani parfümöt. Így van egy kellemes illata ha közel áll az ember, viszont nem húz illatfelhőt maga után. Imádom. De a drága parfümből is lehet büdöset kifogni, pl apumétól hánynom kell, de neki nagyon tetszik.

20l

2020. júl. 27. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Számomra az a legvonzóbb, (tudom fura) ha egy fiún érezni az öblitő illatát :D
2020. júl. 28. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha az agyát használja :D
2020. júl. 31. 12:49
 16/17 anonim válasza:
Szerintem mindketttő
2020. aug. 6. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Először fürödjön le, majd kenje(/fújja) be magát dezodorral és arra fújjon nem fullasztó mennyiségű parfümöt.
2021. jan. 4. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!