Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Mi a vonzóbb egy fiúban? Ha dezodort vagy ha parfümöt használ?
Nektek melyik jön be? És miért?(ha kifejtenéd azt megköszönöm)
Milyen parfüm jön be nektek?
Ha ápolt. Nem feltétlen kell orbitális illatfelhő, amit úgy tolsz magad előtt mint egy falat.
Valami, ami kellemes és nem tolakodó a környezeted számára. Teljesen mindegy hogy arcszesz, parfüm dezodor v bármi...
Kedvenc férfi illat best of chevignon
Ha mindkettőt használ + minden, amit az első írt
A Zarától a Silver (ezt i-m-á-d-o-m, ár-érték arányban is megéri, és ez az illat baromira vonz engem legalábbis) és a Gold, mint parfüm pl
Te nem hasznalsz mindkettot? Xd
En egy zseles honakstiftet gilette, ra oldspice dezodor es a ruha, ingujj, nyak reszre parfumot.
Ez kb mintha azt kerdezned:
Mit hasznaljak? - fogmosast vagy szajvizet.
Mindent.
5os vok, bocs annyi meg, hogy érvek:
Dezodor nyomot hagyhat a ruhan, nem jo rafujni, ezert parfum. Parfum nem fedi el a budost, ezert deo es stift. Stift jobban izzadasgatol mint deo, de a deonak jo az illata ami egy ideig megmarad a ruha alatt, frissen tart.
Mindegy. De van pár aminek jó illata van.
Pl annó a paromnak vettem koponyás parfümöt, ami fekete volt, nekem nagyon tetszett az illata.
De van deoból is, ami tetszik, pl az Oldspice-tól a natúr.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!