Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelött az unokatesóm szülinapján volt egy fiú.. a biliárd terembe volt a barátjával én pedig bementem mivel ott volt a tesóm is és hát akkor láttam meg először nekem rendes átlagos embernek tűnik vagyis nem tetszik. De mikor beértem a fiú ram nézett utána ott maradtak éjszakára mivel a barátja ott maradt és neki is akkor már. Este összepakoltunk akkor jött utánam és megkérdezte segítsen e leszedni a lufikat. Utána meg beszélgettünk egy keveset a fociról mivel az a kedvence meg nekem is.. És mondta,h meg ilyen lánnyal nem találkozott akiknek a reál madrid tetszik. Még mikor épp mosogattam akkor hatra fordultam és mintha nézett volna.. ugye ott volt a meg egy pár ember és éjszaka -beszélgettünk velük és mikor hozzáértem az egyik fiúhoz olyan furán nézett. Reggel pedig megkérdezte hogy aludtam. De most elhívta az unokatesóm hozzájuk ilyen baráti körbe de engem nem hívott tudom csak egyszer találkoztam vele,de nem kellett volna,h elhívjon2020. júl. 26. 22:59
2/9 anonim válasza:
Igen az előző kommentelő mellett érvelek, szerintem kezd felvenni vele kapcsolatot, az a legegyszerűbb módja, és ismerkedjetek... Onnan meg persze a többi😊
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem is nagy az esélye, hogy tetszel neki, próbáld meg, nincs mit veszítened.
4/9 anonim 

válasza:

Még a közös téma is megvan bennetek, egyértelműen tetszel a srácnak szerintem
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De az nem baj,hogy nem hívott el? Csak az unokatesomat mivel ő az osztálytársa..
2020. júl. 27. 16:12
6/9 anonim 

válasza:

4-es vagyok. Egyszer látott Kérdező, azért az már tolakodó lenne tőle, előbb megismeritek egymást, aztán hív el szerintem. Ha ő nem, akkor te, tudod, XXI.század 😁
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2020. júl. 27. 21:46
8/9 anonim 

válasza:

Ha az uncsitesodban bízhatsz akkor meg kérdezd meg és hátha lesz valami:)
9/9 anonim 

válasza:

Legközelebb hívasd meg magad te is, hogy találkozhassatok az uncsitesódnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!