Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha reszeg es azt mondja,hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha reszeg es azt mondja,hogy kedvel?

Figyelt kérdés

Az egyik havarom reszegen megmondta, hogy kedvel. Miutan kijozanodott, nem nagyon beszeltunk arrol ami tortent... Nem tudom, hogy most mit csinaljak. Kerdezzek ra? Vagy varjam meg, hogy o kezdemenyezzen?

21L

2020. júl. 19. 17:11
 1/6 anonim válasza:
100%
Szeritnem várj egy kicsit de legyél vele sokat és hogy ha nem történik semmi akkor kérdezz rá.
2020. júl. 19. 17:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem tudok vele lenni, mert el kellett utaznom egy ideig :/.
2020. júl. 19. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha kölcsönös a szimpátia, te is megmondhatod neki ugyanezt.

De szerintem ne sokat várj vele, inkább rögtön utána kellett volna megbeszélnetek.

Tudom, nem a legjobb ötlet, de esetleg fel is hívhatnád.

Elmondhatod neki, hogy el kellett utaznod, de ezt mindenképp meg akartad volna beszélni.

2020. júl. 19. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mit erzek iranta. Megszeretnem beszelni vele, de felek, hogy nem emlekszik mar mirol beszeltunk.
2020. júl. 19. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak kezdd azzal, hogy megbeszélitek, mik történtek általánosságban, és utána szűkítheted a dolgot arra a bizonyos pontra.
2020. júl. 19. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha egy fiú azt mondja, hogy kedvel, akkor az azt jelenti, hogy nem szerelmes beléd, esetleg be sem jössz neki, csak jó veled barátként.

Ezt támasztja alá az is, hogy józanul nem keres téged.

Tehát semmit ne csinálj, ne foglalkozz vele és meglátod, hogy amennyiben tévedek, akkor a semmibevevésre lépni fog-e vagy sem.

2020. júl. 20. 02:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!