KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Szerintetek Ă­rjak neki? 😅

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki? 😅

Figyelt kérdés

Szóval 1 hete szakítottam a baråtommal, mert eléggé kiakasztott, mår nem bírtam tovåbb, de tegnap részegen felhívott, eléggé kivolt.

Holnap lesz a szĂŒlinapja, Ă©s azt mondta, hogy egyedĂŒl tölti, mert szomorĂș.

Kissé sajnålom szegényt, viszont mår a sok dolog miatt nem bírtam tovåbb elviselni, de közben rosszul is érzem magam, eléggé tanåcstalan vagyok...

2020. jĂșl. 18. 19:29
A kĂ©rdezƑ szavazĂĄst indĂ­tott:
Írj!
Ne
43 szavazat
 1/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
*Azt kifelejtettem, hogy 20 Ă©ves lĂĄny vagyok
2020. jĂșl. 18. 19:40
 2/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ami nem mƱködik, az nem is fog
2020. jĂșl. 18. 19:51
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 3/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
SajnĂĄlatbĂłl vissza menni hozzĂĄ nem vezet semmi jovĂĄ
2020. jĂșl. 18. 19:57
 4/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Feleslegesen ne hitegetsd!
2020. jĂșl. 18. 20:38
 5/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Köszi a vĂĄlaszokat 😊

InkĂĄbb nem hitegetem szegĂ©nyt, neki is jobb lesz, ha hamarabb tĂșlteszi magĂĄt a szakĂ­tĂĄson

2020. jĂșl. 18. 21:03
 6/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Jaja hagyjad.

De azĂ©rt tölti egyedĂŒl, mert nincs ki oda menjen, vagy szimplĂĄn nem akar senkivel (rajtad kĂ­vĂŒl) talĂĄlkozni?

Mert ha az elƑbbirƑl van szĂł, akkor annyit tehetsz, hogy valami közös barĂĄtotoknak szĂłlsz, vagy ilyesmi. De te semmikĂ©ppen ne menj.

2020. jĂșl. 18. 22:59
 7/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem kell Ășjrakezdeni, de pĂĄr szĂłt azĂ©rt odabiggyeszthetsz neki mindenfĂ©le folytatĂĄs nĂ©lkĂŒl. VĂ©gĂŒlis emberek vagyunk, nem gĂ©pek
2020. jĂșl. 19. 08:57

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!