Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálta a barátom?
Figyelt kérdés
Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Most vesztettem el a szüzességem. Lassú volt és vigyázott rám, ma mégis néha benyilalt a hüvelyem. Mondtam ezt neki és azt mondta, hogy ki ne találjak semmit, mert innentől kezdve minden nap durván meg fog k*rni. Hozzátette, hogy örüljek, hogy idáig várt és ilyen óvatos volt velem. Szerintetek ez normalis reakció volt? Eddig nem beszélt velem soha így, tisztára meg voltam lepődve. Ez délután történt, azóta nem beszéltünk.
8 hónapja járunk
2020. júl. 13. 19:50
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szakítok vele!
2020. júl. 13. 22:42
13/18 A kérdező kommentje:
Igen megtettem! Nem értette, hogy miért, de elmagyaráztam neki erre csak felállt és otthagyott a padon.
2020. júl. 14. 21:17
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, mostmár nekem is elég nevetséges. De legalább levontam a tanulságot.
2020. júl. 14. 21:23
16/18 anonim válasza:
Jól döntöttél. Szánalmas, hogy nem érti miért...
17/18 anonim válasza:
"erre csak felállt és otthagyott a padon"
Na, látod! Ez ennyit is ért. NEM szeretett, csak használni akart.
Legalább tudod, hogy nagyon jó döntést hoztál és most már csak abban reménykedek, hogy védekeztetek és nem maradtál terhes tőle....
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nagyon be volt indulva és elszólta magát, ilyenkor könnyű. Valószínű, hogy másnap reggel már nem is emlékezett, arra, hogy mondott ilyet, nem biztos, hogy teljesen komolyan mondta, így az ő szeméből tényleg érthetetlen lehetett a szakítás... Sokkal felnőttesebb lett volna normálisan rákérdezni a dologra és megbeszélni az egészet. Bár nem tudom mennyire működött volna hosszabb távon ez az egész, és mennyire érett a gondolkodása, ha ő sem tett semmit a kölcsönös megértésért és kommunikációért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!