Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálta a barátom?
Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Most vesztettem el a szüzességem. Lassú volt és vigyázott rám, ma mégis néha benyilalt a hüvelyem. Mondtam ezt neki és azt mondta, hogy ki ne találjak semmit, mert innentől kezdve minden nap durván meg fog k*rni. Hozzátette, hogy örüljek, hogy idáig várt és ilyen óvatos volt velem. Szerintetek ez normalis reakció volt? Eddig nem beszélt velem soha így, tisztára meg voltam lepődve. Ez délután történt, azóta nem beszéltünk.
8 hónapja járunk
Minek örülnél, hogy gyengéd volt és várt, mikor ennek természetesnek kéne lennie? Ez a fiú nem normális.
Szakíts vele, minnél előbb!
Ha normális lenne akkor erre " ma mégis néha benyilalt a hüvelyem" nem ezt mondta volna még ha vicc volt akkor sem hanem arról érdeklődőt volna hogy jól vagy-e.
Dobd ki minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!