Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túlreagálta a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálta a barátom?

Figyelt kérdés

Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Most vesztettem el a szüzességem. Lassú volt és vigyázott rám, ma mégis néha benyilalt a hüvelyem. Mondtam ezt neki és azt mondta, hogy ki ne találjak semmit, mert innentől kezdve minden nap durván meg fog k*rni. Hozzátette, hogy örüljek, hogy idáig várt és ilyen óvatos volt velem. Szerintetek ez normalis reakció volt? Eddig nem beszélt velem soha így, tisztára meg voltam lepődve. Ez délután történt, azóta nem beszéltünk.

8 hónapja járunk

2020. júl. 13. 19:50
1 2
 1/18 anonim válasza:
94%
Hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy sokkal idősebb,mint te és már egy hatalmas szívességnek vette a részéről azt, hogy eddig várt?
2020. júl. 13. 19:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Én 17, ő 19
2020. júl. 13. 20:00
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Reménykedj, hogy csak menőzni akart, és nem gondolta komolyan. Ha igen, akkor meg tudod, hogy mit tegyél.
2020. júl. 13. 20:09
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha komolyan gondolta, akkor én rögtön szakítanék vele. Ez nem normális.
2020. júl. 13. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Gáz, szólj rá h ne játsza az eszét, vegyen vissza az arcából mert ez nem menő ha meg nem teszi gondolom sorban állnak érted mások is
2020. júl. 13. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Minek örülnél, hogy gyengéd volt és várt, mikor ennek természetesnek kéne lennie? Ez a fiú nem normális.

Szakíts vele, minnél előbb!

2020. júl. 13. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha szeretne, tisztelne, akkor nem szarná le, hogy neked ez rossz, meg figyelne rád. Ez egy hülye paraszt.
2020. júl. 13. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Ha normális lenne akkor erre " ma mégis néha benyilalt a hüvelyem" nem ezt mondta volna még ha vicc volt akkor sem hanem arról érdeklődőt volna hogy jól vagy-e.

Dobd ki minél előbb.

2020. júl. 13. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Na, kimutatta a foga fehérjét! Ez csak meg akart és meg akar fektetni, nehogy odaadd magad neki, soha többet, ezt is kár volt!!
2020. júl. 13. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez nemhogy nem normális, de egyenesen egy bunkó gazember és azonnal dobd ki, mert egyáltalán nem vagy neki fontos és még viccnek is rossz !!
2020. júl. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!