Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz csak szólok.

Van egy lány aki nekem mondhatni a mindenem. Igazából még soha nem beszéltem vele csak azt tudom hogy van egy közös témánk és ennyi, de azzal nem megyek sokra hisz én

kövér vagyok (és ezellen senki se segít\támogat),ám de a kiszemeltem legalább gyönyörű. Nem csak kívűlről hanem beülről is. Örülnék ha rá mernék írni, de még egy értelmes szót nem tudok mondani a közelébe így hogy próbálkozzak sőt még nem is vagyok a legjobb tanuló mert az elmúlt éveimet a játékra fóluszáltam. (lehet ezért nem megy a komunikáció emberek közt meg lehet a depresszió). Esetleg megmondja neki az érzelmeimet hogy túlléphessek vagy hadjam az egészet mert úgy sincs nála esélyem?

Ui:elnézést a helyesírási hibákért és a túlzott ön sajnáltatásért.

2020. júl. 9. 03:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne először megismerned a személyiségét is, mint egyből szerelmet vallani és majd abból levonva a konzekvenciát mérlegelni, hogy passzolnátok-e és nem csak egy sima fellángolás. Az, hogy a mindened nagyon erős túlzás, ha nem is beszéltek csak külsőre jön be. Az hogy nagy darab vagy meg nem feltétlen kizáró ok, kommunikációs készségeket meg tudod fejleszteni csak ne félj belevágni.
2020. júl. 9. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nagyon cuki vagy. :) Az, hogy kövér vagy ahogy írtad, szerintem még messze nem kizáró ok, viszont, ha nem érzed jól magadat így a bőrödben akkor vágj bele egy fogyókúrába, próbálj meg picit egészségesebben és tudatosabban táplálkozni, ehhez nem feltétlen kell mások segítsége/támogatása. Minden fejben dől el, ha te megszeretnéd csinálni kellő elszántsággal és kitartással megtudod csinálni.

A lánynak pedig szerintem semmiképp ne vallj szerelmet amíg nem ismerted meg picit a személyiségét. Sok sikert! 22/L

2020. júl. 9. 09:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem nem fellángolás, mert nagyon rég ismerem (8 éve).
2020. júl. 10. 04:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, hogy így belezúgtál ebbe lányba, egyrészt inspirál arra, hogy lefogyj, hogy mozogj, tornázz, biztos tudod, hogy a Schorbert Norbi is kövér gyerek volt, másrészt inspirál arra, hogy jobban tanulj. És talán a jövő tanév végére mindkét dolgot teljesíteni tudod, és az azt követő évben már odaállhatsz elé, hogy elhívd egy kis sétára valahova. Nem kell mindjárt ajtóstul rohanni a házba, csak lépésről lépésre, és a kitartás meghozza a gyümölcsét, nem csak ilyen esetekben.
2020. júl. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!