Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác a suliban akit idén év elején ismertem meg mivel egyik osztálytársammal jóba voltak és reggelente mindig egy busszal jártunk meg néha haza is. Az elején nem nagyon beszéltünk de aztán így elkezdtünk dumálni és rájöttem hogy nem közömbös számomra. Aztán most a téli szünetben egy csomót beszéltünk főleg esténként mivel mindketten fönn voltunk vagy hajnali 4ig és nem hagytuk hogy a másik unatkozzon (😂). Most viszont elköltöztek és már nem járunk egy busszal, az osztálytársammal összevesztek vagyis már nem jön oda hozzánk és már nem nagyon beszélünk. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek van esélyem nála? Előre is köszönöm a válaszokat!

16/l

2020. jan. 10. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ő hány éves és hogy viszonyul hozzád?

ha látod az intenzív érdeklődés jeleit akkor van esélyed persze, onnantól a kezedben az irányítás

2020. jan. 10. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ő is 16 és mostanában sehogy sem viszonyul hozzám mármint már szinte semmit nem beszélünk csak ha reggel esetleg találkozunk meghát ugye nyilván köszön de akkor se csak nekem hanem úgy általában mindenkinek
2020. jan. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!