Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a fiúnál?
Figyelt kérdés
Új osztálytárs, elég csendes és az osztályban meg van a társassága és nehéz közeledni felé. Egyetlen kommunikációnk, hogy hazafele elmegy melettem a parkolóban s akkor köszön, mindig előre. Kipróbáltam s akkor is köszön ha úgy teszek, h nem látom, elfordulok vagy ő telefonál, ha én telefonálok akkor viszont nem. Szeretnéj vele beszélni de nem tudom miről... sokat szemezek vele de poker arca van nem tudom mit akar. Tippek, ötletek? 18 évesek vagyunk2019. okt. 30. 17:45
1/3 anonim válasza:
Egy ilyen parkolós köszönésnél menj oda, és kezdj el vele dumálni, általános dolgokról. Közben szemezz, játssz a hajaddal, add a jeleket. Neten való kommunikációval is rá segíthetsz erre.
2/3 hírnök válasza:
Beszélj a suliról pl. valami tanárról kérdezz valamit. Aztán majd megy tovább a beszélgetés
3/3 anonim válasza:
Kérdezhetsz olyat is, hogy van-e háziállata, vagy mi a kedvenc együttese, játszik-e hangszeren. Keress valamit, ami közös bennetek és onnan sínen vagytok :)
Ha már beszélgettetek, mesélj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!