Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele kérdése:
Van esélyem nála, vagy nincs?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A sztori hosszú,igazából kívülállók véleménye érdekelne(ha rám írsz privátba leírom az egész történetet igazából nagyon megköszönném) Röviden van egy haveromnak egy rokona aki nagyon tetszik nekem.Ő kikötötte hogy nem akar párkapcsolatot,viszont majdnem 2 hete beszélgetünk és nem értem hogy ha nem akar semmit nem is érdeklem akkor miért válaszol? Lehet nem akar bunkó lenni de ezzel meg pont azt mutatja felém,hogy ismerkedik hiszen néha kevesebbet néha többet,de beszélgetünk.Igazából ebből az egészből semmi nem derül ki,viszont leírnám privátba mert itt nem akarok a sok trollt untatni. :)
2020. márc. 31. 18:43
3/3 Thispain válasza:
Én látatlanban a leírás alapján azt mondanám, hogy ismerősként tekint rád, akivel beszélget, de lehet, hogy nem mindenről írtál itt, szóval írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!