Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tényleg túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tényleg túl magas a 195-200cm fiú?

Figyelt kérdés

Itt olvasom, hogy a magas fiúkat nem annyira kedvelik a lányok és már nekik ez a magasság túl nagy.

Ti, hogy vagytok vele?

Vagy pont, hogy ez a jó magasság?

Én 199 cm vagyok.

2020. júl. 5. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen jó ez :)
2020. júl. 5. 22:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2020. júl. 5. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
egy 150centis lánynak nagyon magas vagy. de egy 170 cm körülinek éppen ideális. sokan szeretik, ha "pipiskedhetnek"
2020. júl. 5. 22:09
 4/12 anonim válasza:
90%
hát nem mondanám, hogyha az álompasim lennél akkor kidobnálak az ablakon csak azért, mert majdnem 2 méter vagy, viszont az én 165 centimmel, hát na :D 35 centi különbség nem kicsi, de szerintem a nők eleve szeretik a magas férfiakat, szóval nem para, csak kicsit fura lenne, legalább is nekem. barátnőm meg éppen ellenkezője, 176 centi, hozzá nagyon sok srác alacsony, magassarkúval meg aztán pláne.
2020. júl. 5. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még sehol sem olvastam, hogy nem szeretnék a magas fiúkat :D

Persze relatív kinek mi az. Van olyan barátnőm, aki 155 centijével együtt volt egy ideig egy 203 cm magas fiúval. Szóval ez az adott személytől függ, viszont rengeteg magas lány van, szóval nekik biztos, hogy bejössz :D.

2020. júl. 5. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én magas lány vagyok, szóval nekem kifejezetten tetszenek a nagyon magas srácok. Fel lehet rájuk nézni és van egy olyan érzés mellettük, hogy képesek megvédeni bármitől, ami biztonságérzetet nyújt. Ezzel szemben persze, az alacsonyabb lányoknak lehet hogy kényelmetlenebb/nem jön be annyira
2020. júl. 5. 23:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem magasnak magas, mert én nagyjából 165cm vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy kizáró ok lenne a magasság, ha a fiú amúgy tetszik.
2020. júl. 5. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

"egy 150centis lánynak nagyon magas vagy."

Pedig a magas srácok pont mindig ilyen gyerekméretű csajokkal vannak!

Nekem nem tetszik, ha túl magas egy pasi. Egyszer randiztam 190+ pasival, kitört a nyakam, mire felnéztem rá. Ez nagyon zavaró volt. Pedig nem voltam kertitörpe, 170 cm + magassarkú.

2020. júl. 5. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint szeretem a magas fiúkat, még úgy is hogy én 163cm vagyok, nálam nem hátrány egy fiúnál.
2020. júl. 6. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva azt tudom csak mondani, hogy biztos találsz olyan lányt, akinek ez tetszik. Nekem nagyon bejönnek a magas fiúk, bár nyilván nem csak ez a fő szempont.

(privátot nem kérek)

2020. júl. 6. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!