Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik legjobb haverom elhívta az én ,kiszemeltemet' randira. Mit tegyek ?
Hát a haverod nem vacillált annyit és megtette, amit te nem mertél.
Ha tetszik egy csaj, ne várj, hanem lépj.
Ha ez a csaj fontos neked, akkor beszéld meg a barátoddal, hogy mi a szitu, meg próbálkozz be a csajnál is, hátha még nem késő és ha te jobban bejössz neki, akkor nem a haverodat fogja választani, hanem téged.
Beszélgetésen kívül nem sok mindent csinálhatsz a haveroddal, mert ő megelőzött téged és nem tudta, hogy a te kiszemelted, sajnos így jártál.
Én azért nem tudok maradéktalanul egyetérteni azokkal, akik a havert szidják.
Egyrészt nem tudjuk, hogy ő tisztában volt-e azzal, hogy neki ő a "nagy szerelme".
Másrészt: most komolyan várjon arra, hogy a töketlen haver talán valamikor összeszedi a bátorságát, és meg meri szólítani? Aztán a vége az lesz, hogy majd egy vadidegen fogja lenyúlni a csajt. Ha az ember szerelmes, akkor tegyen meg mindent. A barátság nem arról szól, hogy egymás boldogságát akadályozzuk.
Ebből láthatod, hogy nem érdemes várni.
A barátod mert lépni, te lemaradtál.
Annyit tehetsz, hogy vársz, mi sül ki belőle. Ha semmi, akkor léphetsz.
Részvétem nem csak a csajt vesztetted el, hanem egyik baráodat is. Én is képtelen lennék ilyet tenni egy barátommal sem, eszembe nem jutna. Volt már, hogy fhuu de jól néz ki az a csaj lehet meg kéne szerezni, de mikor mesélte barátom, hogy pont ő a kiszemeltje egyből leszartam, egy csaj sem ér többet a legjobb barátnál. Ha szétmentek szétmentek, ott a haverod elhülyültök segít elfelejteni vagy épp összehoz egy másikkal. Egy kapcsolat hamarabb múló dolog mint egy komoly barátság.
Jaa és egy másik dolog, ő nem barát hanem max haver. A barát és haver teljesen más dolog. A haver az akivel jó hülyülni, elvagytok. A barát az akiben bízol, ő is benned és nem ártanátok, sokmindent megtennétek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!