Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A legjobb barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A legjobb barátnőm összejön a kiszemeltemmel!

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nagyjából 5 hónapja megismertem egy fiút akivel nagyon jóban lettünk,és egyszer találkoztunk is.Sok jelet adott arra hogy tetszek neki,majd mikor hármasban találkoztunk vele a barátnőmmel,engem lekoptatott.Pár nappal utána bevallotta a legjobb barátnomnek hogy tetszi neki.

És jön a bonyodalom

Nekem régóta tetszik,barátnőm ezt tudja is,a fiúval pedig már az a becenevük messengeren hogy szivem,meg dragam.Es amikor velem lett volna talalkozoja a fiunak,akkor lemondta mert inkabb a legjobb baratnommel talalkozik.

A legjobb baratnom pedig folyton azt hajtogatja,hogy ne rá haragudjak!Hát hogyne haragudnék?

Persze én fapofával mondtam hogy jajdejó,jöjjetek csak össze,pedig összetörtem belülről.

Mit tegyek?Mondjam el nekik? Vagy szenvedjek én és szeressek ki a fiúból?

16/L

2018. júl. 25. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Volt 5 hónapod akkor,te is kezdeményezhettél volna. Van 2 megoldás:1 szerezd meg elöbb a csávót(pl állits be hozzá szexi ruhában) 2.nyird ki a baránőd. Na jó vicceltem csak :D

Vagy az első,vagy elfelejted és megtanultad hogy legközelebb rgy szó is elég lenne ahhoz hogy a fiú tudja mik a szándékaid

2018. júl. 25. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a barátnődnek is tetszik? Amúgy, a volt barátnőmmel nem mentek jól a dolgaink, kiderült nem is vagyunk egymáshoz valók, most a legjobb barátommal van együtt, s ők szuperül működnek. Persze nekem sem könnyű, rossz érzés, de most mondjam azt, hogy ne legyenek együtt, amikor látom, hogy mindketten boldogok? Mivel szeretem mindkettejüket, sosem kérném, hogy szenvedjenek s menjenek szét, már egyre jobban szokom a tudatot, hogy ők most együtt vannak. Kell egy kis idő, de szerintem nem szabad önzőnek lenni, mert ha nem veled van az illető, akkor nyilván nem neked teremtették, s szerintem semmi jogunk azt mondani egy lehetséges párnak, hogy ne jöjjenek össze miattunk, mert előfordulhat, hogy őket viszont egymásnak teremtették. 16 évesen kicsi az esèly, hogy örökre együtt maradnak, de sosem lehet tudni, s szerintem, hagynunk kell a szeretteinket próbálkozni, aminek vagy az lesz az eredménye, hogy hibáznak, s szakítanak vagy az, hogy sikerrel jàrnak, s te évek múlva a saját párod mellett, már csak örülni fogsz a boldogságuknak, hiszen a fiút neki szánták s nem neked.
2018. júl. 25. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

A srácon állt a döntés, szóval nem csapta le a kezedről, hanem a ő választotta a barátnődet. És ha bele gebedsz is tök mindegy, ha nem te kellesz neki. Szóval szerintem kívánj sok boldogságot.

Volt tini koromban egy sztorim: Egy csaj, akivel nem voltam olyan túl nagy barátságban, szerelmes volt az egyik fiú haveromba, és szerintem legfőképp azért akaszkodott rám a csaj, hogy nekem mesélje el az agonizálását, plusz talán arra számított, hogy én majd elősegítem románcot. Kezdetben beszéltem is a srácnak a csajról, csak hogy a srácnak abszolút nem jött be a lány, de ezt nem mertem elmondani a lánynak, hallgattam tovább az ábrándozásait. Na most a hiba ott lépett be, hogy én viszont annál inkább bejöttem neki, és egy szép napon a csaj rajta kapott minket félreérthetetlen szituációban. Mondanom sem kell, hogy utána soha többé még csak köszönni sem köszönt nekem. De nem éreztem bűntudatot, mert egy az, hogy ő kergette a hamis vágyait, másik, hogy az ilyen két emberen múlik. Semmit nem nyúltam le előle, mert nem is volt az övé. Más lenne, ha lett volna esélye.

2018. júl. 25. 15:07
 4/11 PussyCrusher2005 ***** válasza:
100%
Hagyjad a 2 retket ott. Milyen baratno az aki ramegy a pasidra, es milyen pasi az aki ramegy a baratnodre mikozben veled kavar. Mind2 egy suttyo van meg 8 milliard masik ember csohelo
2018. júl. 25. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az egeszet de a kerdesre valasz, baratnod gyorsabb volt, sajna igy jartal, javaslom hagyd oket igy korrekt.
2018. júl. 25. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy egy ilyen lányt a legjobb barátnődnek nevezel?
2018. júl. 25. 19:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Én őszintén az elején nagyon nagyon örültem,és tulajdonképpen egyre jobban kezdek annak őrülni,hogy a barátaim boldogok együtt,Csak értitek egy kicsit sokkolt a dolog
2018. júl. 26. 23:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Eszem ágában nem volt szétválasztani őket,csak gondoltam a tudtukra adom hogy ez nekem fáj és akkor pl.nem elöttem enyelegnek majd vagy értitek,Önző semmiképp nem szerettem volna lenni☺️
2018. júl. 26. 23:54
 9/11 A kérdező kommentje:
A beletörődés nálam könnyen megy,de piszok rosszul esett,viszont nekem flmtos volt hogy a barátnőm boldog legyen,ugyhogy hetek óta bíztatom a fiút hogy mit lépjen felé,a barátnőmnek is segítek(mivel jobban ismerem a fiút) Ezt helyesen teszem? Vagy ne beszéljek egyikkel sem?
2018. júl. 27. 00:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztoook!Újabb fejlemény szerint nem jöttek össze mert a baratnom csak jatszott vele es egy hete ujra osszejptt az exevel
2018. aug. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!