Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A legjobb barátnőm összejön a kiszemeltemmel!
Sziasztok!Nagyjából 5 hónapja megismertem egy fiút akivel nagyon jóban lettünk,és egyszer találkoztunk is.Sok jelet adott arra hogy tetszek neki,majd mikor hármasban találkoztunk vele a barátnőmmel,engem lekoptatott.Pár nappal utána bevallotta a legjobb barátnomnek hogy tetszi neki.
És jön a bonyodalom
Nekem régóta tetszik,barátnőm ezt tudja is,a fiúval pedig már az a becenevük messengeren hogy szivem,meg dragam.Es amikor velem lett volna talalkozoja a fiunak,akkor lemondta mert inkabb a legjobb baratnommel talalkozik.
A legjobb baratnom pedig folyton azt hajtogatja,hogy ne rá haragudjak!Hát hogyne haragudnék?
Persze én fapofával mondtam hogy jajdejó,jöjjetek csak össze,pedig összetörtem belülről.
Mit tegyek?Mondjam el nekik? Vagy szenvedjek én és szeressek ki a fiúból?
16/L
Volt 5 hónapod akkor,te is kezdeményezhettél volna. Van 2 megoldás:1 szerezd meg elöbb a csávót(pl állits be hozzá szexi ruhában) 2.nyird ki a baránőd. Na jó vicceltem csak :D
Vagy az első,vagy elfelejted és megtanultad hogy legközelebb rgy szó is elég lenne ahhoz hogy a fiú tudja mik a szándékaid
A srácon állt a döntés, szóval nem csapta le a kezedről, hanem a ő választotta a barátnődet. És ha bele gebedsz is tök mindegy, ha nem te kellesz neki. Szóval szerintem kívánj sok boldogságot.
Volt tini koromban egy sztorim: Egy csaj, akivel nem voltam olyan túl nagy barátságban, szerelmes volt az egyik fiú haveromba, és szerintem legfőképp azért akaszkodott rám a csaj, hogy nekem mesélje el az agonizálását, plusz talán arra számított, hogy én majd elősegítem románcot. Kezdetben beszéltem is a srácnak a csajról, csak hogy a srácnak abszolút nem jött be a lány, de ezt nem mertem elmondani a lánynak, hallgattam tovább az ábrándozásait. Na most a hiba ott lépett be, hogy én viszont annál inkább bejöttem neki, és egy szép napon a csaj rajta kapott minket félreérthetetlen szituációban. Mondanom sem kell, hogy utána soha többé még csak köszönni sem köszönt nekem. De nem éreztem bűntudatot, mert egy az, hogy ő kergette a hamis vágyait, másik, hogy az ilyen két emberen múlik. Semmit nem nyúltam le előle, mert nem is volt az övé. Más lenne, ha lett volna esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!