Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit régebb óta úgy látásból meg “hallásból” ismerek, mivel a szüleink jóba vannak. A történet úgy kezdődik, hogy a tesómmal elmentünk egy ilyen összeülősre ahol páran vannak. Azt hiszem a legfiatalabb is én voltam egyedül asszem. Ott volt a fiú is meg az öccse, aki olyan 16-17 azt hiszem. A fiúval beszélgettem, meg hülyéskedtünk, aztán utána egyre többet beszéltünk. Nagyon aranyos, meg figyelmes fiú, de az a baj, hogy 20 vagy 20+..én pedig hát kicsit fiatalabb (nem írom le de 14 és 16 között..) Az este rám írt, hogy hát ő nagyon kedvel, és ha együtt lennék vele, ő vigyázna rám. (Amit kinézek belőle, mivel az előző barátnőjét is rendesen megbecsülte) Nem tudom mit tegyek, nagyon rosszul érzem magam, és összezavarodtam rendesen..Nem tudom eldönteni, hogy jó ötlet lenne-e. Ti mit gondoltok?2020. jún. 28. 00:18
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ez után még sokszor mentünk együtt összeülősre, és már több hónapja jóba vagyunk.
2020. jún. 28. 00:19
2/7 anonim válasza:
Beszélgess vele többet. Ha csak arra kelettel volna neki szerintem akkor már jelezte volna feléd.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát meg ahogy az anyukája mesélte nekem, hogy mennyire jó lelkű fiú meg minden, csak hát inkább a kor miatt félek😅
2020. jún. 28. 01:44
4/7 anonim válasza:
Anyukámék között 9 év van mégis jól kijönnek
5/7 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nekik is!
Igen, csak hogy nem tudom az én szüleim mit szolnának:/
2020. jún. 28. 02:52
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha a szülők jó barátok, akkor ha először furcsán is fognak nézni, biztos nem lesz probléma vele. Ha szeretnél a sráctól valamit, akkor ne mások véleménye tartson vissza.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és igazad van! Ma fogunk találkozni, aztán majd kiderül mi lesz:)
2020. jún. 28. 14:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!