Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír ilyen hülyeséget?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír ilyen hülyeséget?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nem régóta beszélek és írta nekem, h tetszel neki már találkoztunk egy párszor de beszélni még nem beszéltünk. Ma rám írt, hogy szia és hogy ne haragudj akivel, h nem írt mivel csak most érezte úgy, h nem fáj a Hasa.. Nem tudok mit írni vissza. Segítsetek!
2020. jún. 19. 16:43
1 2
 1/14 Thispain ***** válasza:
100%
Az érzés, amikor olyan kérdést olvasol, ami szintaktikailag(helyesírás) teljesen jó, viszont szemantikailag(jelentés) egy nagy katyvasz.
2020. jún. 19. 16:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom, mit írj vissza, mert ennek semmi értelme.
2020. jún. 19. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"szia és hogy ne haragudj akivel, h nem írt mivel csak most érezte úgy, h nem fáj a Hasa.."

Ez mit jelent?

2020. jún. 19. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést, esetleg megpróbálod leírni mégegyszer? 🤔
2020. jún. 19. 17:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat rosszul írtam le. Az van, hogy egy fiú írt ma nekem hogy szia és hogy ne haragudjak hogy ilyen későn írt nekem mivel mondta előtti nap, hogy írni fog és hozzátette azt, hogy mert csak Most érezte, h

Bír írni mivel már nem fáj a hasa. Kernék ötleteket mit írják vissza

2020. jún. 19. 17:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Össz-vissz ennyit írt? Ebből nehéz beszélgetést indítani. Erre max annyit lehet írni, hogy "szia, semmi gond". Aztán csak ír még valamit...
2020. jún. 19. 17:38
 7/14 Thispain ***** válasza:
94%
Szerintem a legjobb az lenne, ha pontosan idéznéd az üzenetet, de már ez sem annyira rossz.
2020. jún. 19. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz mindenáron írni neki valamit? Erre nem szokás, maximum hogy rendben, nincs gond.
2020. jún. 19. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Semmi gond. Mindenkivel megesik. Azért tényleg jobban vagy már?

Egyébként láttad már az xy filmet/sorozatot? Vagy Hallottad, hogy mi történt xy-nal?

2020. jún. 19. 17:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon szépen köszönöm a válaszokat 🙂
2020. jún. 19. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!