Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi vagyok?
Nem vagyok teljesen tisztában a sexualitasokkal ugyhogy kérlek segítsetek sraccok?
Nem tudom mi vagyok...lanyokat es fiukat egyaránt szeretem szóval bi vagyok. Viszont valamit nem értek. Ennej van valami neve? Azt szeretnem higy a baratim fiúnak kezeljenek, de neha megis jólesik hogy ha lányos beszélgetéseket folytatunk. Szeretnem hogy az idegenek lanykent kezeljenek de megis fiu ruhákat hordok mert azokat szeretem es a hajam is inkabb fiusan nez ki ( tarkoig ero rovid gondor haj xd nem ilyen tomboyos)
Szoval valaki segítene mert en komolyan nem ertem!!
Ez a leírás alapján nekem bonyolultnak tűnik. És igazából biztos, hogy van erre is egy pontos kifejezés, mert tényleg az égvilágon mindenre kitaláltak már egy újabb meg újabb szót.
Nézz körül pl. itt: [link] vagy hasonló oldalakon
Valamilyen nem-bináris identitás lehet, így leírás alapján bigendernek tűnik leginkább, de nem ismerlek, és ha ismernélek se tudhatnám 100%-ra, hogy belül hogyan definiálod magad.
De egyébként a nemi identitásodnak és a külsőddel történő önkifejezésnek nem muszáj összhangban lennie, vagyis nincs előírva, hogy muszáj női identitással feminin módon kell kinézned, férfi identitással maszkulin módon, nem-binárisként pedig androgün módon. Bármilyen nemi identitással kinézhetsz bárhogyan, ahogy neked tetszik. A divat egyébként is folyamatosan változik, ami most férfiasnak számít, az lehet, hogy pár év múlva már nőiesnek fog számítani.
Köszi sraccok nagyon sokat segitettetek (igy utólag nezem hogy tele van a kérdésem helyesirasi hibákkal szovak ezert is bocsi :'3)
Azt hiszem Bigenderhez állok a legkozelebb de meg sem vagyok ah 100% osan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!