Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen vesztette el a szűzeséggét? Vagy még szűz vagy?
19 éves voltam én is és párom is. Elsők voltunk egymásnak és nagyon nagyon hálás vagyok érte, hogy nem hamarkodtam ezt el! Mi fél évet jártunk is még mielőtt megtörtént (:
Idősebb fejjel ez az egész cikizés amúgy nagyon viccesen hat. Szerintem egy nő is jobban örül, ha Te leszel neki az első és főleg ha egymásnak. Az felbecsülhetetlen. Ne foglalkozz ilyenekkel, légy rá büszke.
19 voltam. Semmiképp nem akartam érettségi előtt elveszíteni.
N
17/f még szűz...
Ha lehet egy személyes tanácsom a szüzesség elvesztésével kapcsolatban:ha úgy érzed nagyon kívánod a csajt pettingeljetek. Abba minden belefér kivéve hogy betedd. Gondolj bele, sok más lehetőség van... És ha végül nem tetszik annyira a csaj mint gondoltad akkor válthatsz időbe anélkül hogy nagyobb űrt hagyna benned
Én 17 éves vagyok és szűz. A barátommal lassan fél éve együtt vagyunk de nem akarunk semmit elsietni. Lehet még egy év múlva is szüzek leszünk (ha megvárjuk az ő 18. szülinapját) de engem nem zavar. Szerintem sokkal fontosabb h már ilyen fiatalon képes vagyok egy "érett " kapcsolatban lenni, ahhol nem az a fontos h sok szex legyen hanem az h szeretjük egymást és támogatjuk a másikat. A mi baráti társaságunkban meg az osztályukban is egy lányon meg fiún kívül mindenki szűz, a legtöbbeknek még kapcsolata sem volt. Nálunk inkább azt nézzük le ha valaki már nem szűz, de persze mindenkinek saját teste azt csinál amit akar
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!