Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha 2 hét után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha 2 hét után lefekszek a barátommal? (szűz vagyok)

Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Kérlek mond hogy nem 16 alatt vagy.Akkor eléggé gáz a két hét.Ha még 16 se vagy,két hét után már lefeküdnél egy srácra eléggé meggondolatlan vagy. :)

Mindenkinek szíve joga mikor kezdi,nem mondom hogy innen már csak lefelé lesz az út és ribizli leszel,vagy azt se mondom hogy a srác szx után otthagy ,de ezek sincsenek kizárva.Ne legyél naiv se buta .

2019. nov. 6. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Én szerintem sem kellene lefeküdnöd a barátoddal 2 hét után, főleg úgy nem hogy ő lenne az első.
2019. nov. 6. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
nekem aztán nem
2019. nov. 6. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem gáz
2019. nov. 6. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Nem gáz, csak egyszeruen ben erdemes bár ez fugg attol, hogy hany eves vagy ÉS hogy a pasid hany eves.Ha viszont tenyleg vagysz rá, akkor azt tudom ajanlani, hogy pettingeljetek (ismerjetek meg elobb egymas testet) És idovel majd eljon ennek is az ideje. Mivek szuz vagy jobb, ha olyannal csinalod, akirol biztisan tudod, hogy SZERET teged és 2het utan ez az erzes nem feltetlen alakul még ki sajnos.

(Egyébkent en is szuz vagyok, szoval lehet nincs igazam)

17\L

2019. nov. 6. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Hát ez korai már bocs... Itt arra számíthatsz, hogy barátod elhagy teged szex utan, vagy fog szerelmeskedni....
2019. nov. 7. 02:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
nem fog szerelmeskedni*
2019. nov. 7. 02:30
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Várasd a srácot. Ha tényleg szeret meg fogja érteni. Ha nem akkor hagyd ott nem érdemes rá pazarolni az első alkalmad
2019. nov. 7. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!