Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok mennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabo Klau kérdése:

15 éves lány vagyok mennyi idő után fekudjek le a baratommal (szűz vagyok) A 2 hónapos hónap fordulót szerintetek lehet azzal ünnepelni? :D

Figyelt kérdés

2017. júl. 17. 21:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
23%
Előtte feküdj le velem. 32/f
2017. júl. 17. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Akár lehet. De ha nem érzed magad készen rá, akkor ne erőltesd. Igazság szerint úgy is tudni fogod, mikor van itt az ideje
2017. júl. 17. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

ha nekem a csaj 3. hónap előtt fel hozza a szex témát nem is tudom komolyan venni mert eléggé könnyű vérű akkor

ha rendes kapcsit akarok akkor 3. hónapba kezd elő jönni a petting téma

bár ez lehet csak az én felfogásom hogy nem akarok ribivel lenni

2017. júl. 17. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon lerontom ezzel a statisztikámat..

Ha szeretnéd, akkor úgyse egy halom idegen fogja neked megmondani,hogy akkor és ott, megteszed e vagy sem.

15 évesen 2 hónap után... Lehet, hogy nem, de szerintem 80% mondaná azt, hogy meg fogod bánni. Gondolj bele, kicsit később találkozol egy sráccal, odáig leszel érte.. De Ő nem úgy fog rád nézni, csak azért, mert már 15 évesen elvesztetted egy sráccal. Ez az egyik véglet. A másik, hogy a srác tényleg szeret és sokaig együtt vagytok és örülsz neki, hogy vele történt meg. De erre nem raknék fel sok pénzt.

Sajnálom, ha túl durván fogalmaztam, de szerintem még ráérsz várni..egy-két évet biztosan,később még örülni fogsz neki. (18/F)

2017. júl. 17. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem 15 évesen 2 hónap után korai lenne, de pár ember véleménye úgy sem fog megállítani téged. Te döntésed az egész, akkor csináld, amikor készen állsz rá!
2017. júl. 17. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Korai 2 hónap után. De te tudod. Ha késznek érzed magad, akkor mehet.
2017. júl. 17. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Miert lenne korai? En mar azt hallom hogy egy het utan stb
2017. júl. 17. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 Persze, lehet 1 hét után is. Sőtt, ismeretlenbe is lehet... De az emberiség agyilag jobb esetben nem itt tart :)
2017. júl. 17. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Másfél év. Ha a kapcsolat kiállja az idő próbáját, akkor jöhet ez is. addigra megkomolyodsz. :)
2017. júl. 17. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
2 hónapos forduló xD Ha lenne lányom és ilyen könnyűvérű lenne, inkább agyoncsapnám. Szégyen.
2017. júl. 18. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!