Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok mennyi idő után fekudjek le a baratommal (szűz vagyok) A 2 hónapos hónap fordulót szerintetek lehet azzal ünnepelni? :D
ha nekem a csaj 3. hónap előtt fel hozza a szex témát nem is tudom komolyan venni mert eléggé könnyű vérű akkor
ha rendes kapcsit akarok akkor 3. hónapba kezd elő jönni a petting téma
bár ez lehet csak az én felfogásom hogy nem akarok ribivel lenni
Nagyon lerontom ezzel a statisztikámat..
Ha szeretnéd, akkor úgyse egy halom idegen fogja neked megmondani,hogy akkor és ott, megteszed e vagy sem.
15 évesen 2 hónap után... Lehet, hogy nem, de szerintem 80% mondaná azt, hogy meg fogod bánni. Gondolj bele, kicsit később találkozol egy sráccal, odáig leszel érte.. De Ő nem úgy fog rád nézni, csak azért, mert már 15 évesen elvesztetted egy sráccal. Ez az egyik véglet. A másik, hogy a srác tényleg szeret és sokaig együtt vagytok és örülsz neki, hogy vele történt meg. De erre nem raknék fel sok pénzt.
Sajnálom, ha túl durván fogalmaztam, de szerintem még ráérsz várni..egy-két évet biztosan,később még örülni fogsz neki. (18/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!