Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónap után írhatok a srácnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap után írhatok a srácnak?

Figyelt kérdés

Novemberben elkezdtem beszélgetni egy sráccal, de már február közepe óta nem beszéltünk.

Nem tudom eldönteni, hogy tetszettem-e neki, mert volt, hogy írta, hogy menjünk fesztiválozni a következő nyáron, majd esetleg meglátogat, illetve részegen felakart hívni és olyanokat írt, hogy "mással most nincs kedvem beszélni", "aranyos vagy" ...stb.

Viszont egy ideje nem beszéltünk, mit kellene írjak neki? Nem lenne fura?

Előre is köszi!:)

2016. márc. 15. 20:59
 1/1 Sahara :) ***** válasza:
Nyugodtan írj neki,nem lesz fura a helyzet :) Pl."Szia!Rég beszéltünk.Hogy van mostanság? :)"
2016. márc. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!