Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz vagy szokatlan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz vagy szokatlan, ha 18 éves fiúként még nem volt kapcsolatom és szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Valahogyan sosem voltam rápörögve a "csajozás" témára, mint ahogy sokan ebben a korban vagy gimiben, hogy egymásnak adják a kilincset a lányok, mindig lenni kell valakinek, vagy mindig hajtani kell valakire. Tény, hogy nem is tartom magam a legvonzóbbak egyikének, és ez is egy tényező, hogy nem pisili össze magát tőlem egyből mindneki, de úgy gondolom, ha nagyon akartam volna kapcsolatot, csak azért, hogy "ki legyen pipálva", simán meg lett volna már. Voltak lányok, akik rám voltak pörögve, és voltak lányok akik nekem jöttek be, de sosem viszonozta egyik fél a másikat. Emellett futó kalandokban nem nagyon lennék benne, ha egyszer sikerül, komoly kapcsolatot, társat szeretnék. Pár hetes együtt járások, érdekkapcsolatok sosem játszottak. A másik oldal pedig a szexuális kapcsolat része, csomóan, ha kapcsolat nem is nagyon jön össze nekik, folyamatosan lányokra írogatnak, lányokat keresnek, vagy elsősorban azért akarnak kapcsolatot, hogy szexuálisan kielégüljenek, nem társat keresnek. Nekem viszont eddig még ez az igényem sem jött elő, lehet, hogy furán hangzik, de mintha ilyen téren eléggé ki tudnám elégíteni önmagam.

Ti mit gondoltok erről?

2019. nov. 12. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Pacsi
2019. nov. 12. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem gáz. Eddig úgy érezted nem találtad még meg a megfelelőt személyt, nincs ezzel semmi baj. Majd eljön a te időt is, nem késtél le semmiről sem. :)
2019. nov. 12. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Én 20 éves vagyok, még 2 hónap és 21 leszek. Szűz vagyok, még nem is csókolóztam soha. Oké, nem vagyok Adonisz, de a személyiségemmel szerintem nincs baj ( mindenféle beképzeltség nélkül). Olyan vagyok, mint te, én is csak komoly kapcsolatot szeretnék majd, de eddig nem jött össze. Mondjuk nem is parázok rá, meg nem érzem gáznak.
2019. nov. 12. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányként mondom, hogy a “normálisabb részének” egyáltalán nem számít, hogy hány emberrel voltál együtt. még plusz pont is, ha komolyak a szándékaid.
2019. nov. 12. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Semmi nem gáz és nem szokatlan. Még kevés emberrel kerültél kapcsolatba, ráadásul ezek is (hozzád hasonlóan) éretlen, kiforratlan személyiségek voltak.
2019. nov. 12. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
fúha akkor mi van? csomó ilyen fiú és lány van :)
2019. nov. 12. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyellni, hiába ez a trend ... nekem sem volt semmilyen kapcsolatom, se csók, se semmi, nem tartom magamat se egy macsó, adonisz külsejű embernek, se egy nagydumás fickónak. Nem is szeretek társaságban lenni, tömegek kerülése, elzárkózás a lányoktól/nőktől, visszahúzódás, stb ... nem hiszem hogy részleteznem kéne.

Mégis a semmiből 22 évesen alakult ki nekem is az első kapcsolatom (ami már fél éve tart) egy apró kérdésből, ami ennyi volt (épp egy játékban voltam és behívtak a discordra valakit, akivel játszottam, lebaszta az ismeretlent, aki szipogni kezdett és elment. A game hamar véget ért, és csak annyit írtam, hogy) "Szia. Hallottalak ... és ugye nincs valami baj?".

Nem gondoltam volna hogy szerelem lesz belőle :$

2019. nov. 13. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 24 éves lányként nem volt még pasim és még csak nem is csokoloztam.

2020. jan. 17. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!