21 évesen még nem volt komoly kapcsolatom és még szűz vagyok. Mi lehet az oka?
Szerbusz!
Hm... így elsőre nekem karrierista embernek tűnsz, persze ez nem gond! Viszont lényegében másképp világítaná meg a dolgokat amennyiben igaz a feltevésem. Hiszen:
- karrierista minek is él? pontosabban mit is helyez előtérbe? nem éppen a magánéleti dolgokat
Ahogy írtad is a normál kapcsolatok barát ez az meg is volt és effektíve még boldogtalan se voltál emiatt, így következtetek arra, hogy fontosabb jelenleg a jövőképed karrier terén mintsem a magánélet.
Nos, én amondó vagyok tök normális dolog. Igaz én csajszi vagyok és más elvekkel más életszituval azonban úgy gondolom simán belefér még. 21. századot élünk már, nem kell 10en évesen házasodni és a többi :)
Majd jön. Nem kell rágni magad. Keresheted azért mert miért ne alapon, azonban úgy is jön! Eddigiek szerint szép élet vár majd rád :)
Viszont ha nem vagy karrierista és ez rád mind nem igaz akkor sincs gond. Egyszer fent egyszer lent. A természeted akkor sem változik miszerint nem vagy a tipikus kalandkereső nőhajhász . Így erre is csak az a tanácsom: "Ülj a seggeden" csináld amit kell csináld úgy ahogy eddig érd a céljaidat és közben majd jön a párocskád is :)
Sok sikert , na meg boldogságot!
( elnézést a sok szövegért)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves #3, igazad van, tényleg karrierista vagyok, ilyen szempontból kicsit talán "önző" is. Azonban odafigyelek a körülöttem lévő emberekre, nem lenne teher egy barátnő. Az azonban igaz, hogy csak kevés barát maradt meg mellettem, sokan lemorzsolódtak, pont emiatt a karrierista életforma miatt. De akik megmaradtak azok igaz barátok.
#4-es, lehet hogy igazad van, már sokat rágódtam én is ezen. Azonban még mindig úgy gondolom, hogy inkább leszek egyedül, minthogy egy olyan lánnyal aki nem fog meg. Tudom, senki sem tökéletes, de én inkább még mindig keresem az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!