Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen vesztette el a szűzeséggét? Vagy még szűz vagy?
15 éves voltam, a barátom 19 és neki is én voltam az első.
A következő barátom 16 volt az első alkalmunkkor.
Egyáltalán nem tartom gáznak ha valaki tizenévesen még szűz. Sőt később se “gáz”, csak max érdekes.
Hidd el, aki megszól azért mert szűz vagy, az igencsak esélyesen szűz. Ebben a korban menő nem szűznek lenni (pláne fiúként) és mindenkinek híresztelni, hogy mekkora király, hogy megfektetett x csajt. Rengeteg esetben ez kamu. Tudod, erősebb kutya bszik, egy igazi nagymenő nem vallhatja be, hogy cicit is csak képeken látott még.
Nem ciki 16 évesen szűznek lenni, csak a korosztályod vetít nagyokat. Hidd el, jobban jársz, ha vársz egy olyan kapcsolatra, ahol érezni fogod, hogy eljött az idő. Én 17 voltam.
A mi osztályunkban eddig egyáltalán nem tapasztaltam még, hogy bárkit is cikiztek volna bármivel is, szóval, hogy szűz-e vagy sem.
De persze vannak olyan közösségek, ahol ez olyan nagy szó, bár semmi köze sincs hozzá, hogy a másik mit csinál és mikor.
Én még szűz vagyok és egy csomó másik barátnőm is.
16/L
Gimiben nekem csak meglepődtek azon hogy szűz vagyok, mikor 1 éves kapcsolatom is volt. Pedig csak nem akartam 14-15 évesen szexelni, nem éreztem magam késznek rá.
Végül 17 évesen történt meg, azóta is együtt vagyunk 5 éve.
19 évesen az vagyok. Jelenleg nem annyira érzem szükségletét egy kapcsolatnak,random sráccal meg nem akarom elveszíteni, mégha az csak egy darab hártya💁♀️.
Meg ha nincs meg a bizalom és ráadásnak elbassza(😂) az elsőt alkalmat az ismeretlen, onnantól végképp nem érezném szükségét xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!