Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, mi a jó abban, ha a kiszemelteteket, párotokat kényszeredetten bele akarjátok szuszakolni egy ideálba?
Figyelt kérdés
Példa:
A lánynak, akivel ismerkedek az a mániája, hogy olyan vagyok mint Damon a Vámpírnaplókban. Már fülig szerelmes a kis álomképébe meg amit még bele akar látni és ez rohadt idegesítő.
És nem csak csajok csinálják ezt.
Ebben mi a poén?
2020. jún. 16. 16:21
1/4 anonim válasza:
Mindenki olyat akar amilyet elképzelt magának. Mert ugye abba szerelmes. A kis tinik nem tudják, hogy a világ nem így működik. Ismerkedj idősebbekkel, akkor nem lesz ez.
2/4 anonim válasza:
Nemtudom ez miért jó, de gyakori. Hajlamosak vagyunk külsőleg/belsőleg idealizálni a másikat, de ez (általában) eltűnik ha megismered és rájössz, hogy közel sem olyan tökéletes mint amilyennek hitted. Majd ha megismerkedtek jobban el fog múlni. Ha meg nem szólj neki, hogy “rohadt idegesítő”.
3/4 A kérdező kommentje:
Már szóltam neki. Szerinte azzal, hogy zavar, csak igazolom, hogy tényleg olyan vagyok. :P
2020. jún. 16. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!