Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődtök ha a kiszemeltetek nem ír pár óráig, nem veletek chatel egész nap?
Van egy csávó akivel beszélgetek pár napja, már megbeszéltünk egy randit de még nem láttuk egymást eddig.
Mondtam neki hogy dolgom van erre egyfolytában ír hogy mi újság, mit csinálok stb. Ami tök jó, de ha azt ìrom neki vissza h dolgozok akkor sem veszi a lapot. Ha kimegyek pisilni (én nem viszem magammal a wc-re a telómat) és csak 3-4 perc múlva írok vissza akkor már kérdezgeti hogy megsértődtem-e.
Nagyon szimpatikus amúgy, de az agyamra megy. Szerintetek én vagyok a bunkó ebben a szituációban?
Hát igazából nem vádolom magam, csak most elbizonytalanodtam mert egyfolytában kérdezgeti hogy: baj van? Meg ilyenek.
Nem akarom dobni emiatt, este megìrom neki hogy ne sértődjön meg ha nem írok vissza mindig, aztán meglátjuk hogy reagál. 24 éves amúgy.
"Nagyon szimpatikus amúgy, ..."
Valszeg te is neki, azért csinálja. Idővel majd megtanulja, hogy ez rossz, vagy nem.
Egyszer egy csajt elhívtam találkára. Egyeztetés közben egyszer csak gondolt egyet és nem írt órákig. Naná, hogy ilyenkor megsértődök, mert ez parasztság. Persze megtanultam, hogy aki s3ggéből akar előrángatni, azt inkább elengedem.
A te esetedben viszont eléggé úgy tűnik, hogy nincs semmi elfoglaltsága és egyből téged talál meg. Bár nem látni bele, hogyan is zajlik pontosan a dolog, szerintem inkább rossz előjel. Az ilyenekből lesznek általában a birtoklásmániás, a párját állandóan zaklató, féltékeny emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!