Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiu aki ha tetszik neki a lany, akkor nem mer kezdemenyezni meg mosolyogni meg kicsit tartozkodobb lesz. Olyan furcsan viselkedik ha a kozeleben van a lany? Ez lehet annak a jele, hogy tetszik neki? Olyan zavarodott lesz az egesz pasi.
Juuuj igen
Épp most batoritom szerencsétlen sracot
Pont ugyanilyen
De először szerintem írj ra, ott könnyebben megnyílik
Vele is ez van úgyhogy ha nincs más probald meg :)
Én pl egy nagyon laza nyugodt srác vagyok, nem vagyok szégyenlős egyáltalán. Pl koliba is volt, hogy csak boxerba mászkáltam a lányok előtt és úgy is beszélgettünk, de egyáltalán nem voltam zavarban. Ha van egy lány aki szimpi akkor azzal is nyugodtan tudok beszélni és ha szóba hozom a szex témát akkor kicsit se kínos és nem is akar témát váltani, hanem még rá tesz egy lapáttal, sőt nèha a csaj hozza fel holott előtte kijelenti "mindíg csak a szex a téma a pasiknál, már unom".
Szóval tényleg nagyon laza vagyok, tudok bánni a lányokkal...
De amint egy olyan lánnyal kell beszélni aki iránt kicsivel is többet érzek mint barátság zavarba jövök és nem is kicsit. Nem igazán tudok megszólalni és nem is igazán tudok értelmeset mondani, se bókolni :D
Ha nem ismerem (nem beszéltünk még) akkor igyekszek nem rá nézni, mert akkor elkezdek nagyon vigyorogni és elpirulok.
Eléggé kellemetlen tud lenni, mikor minden lánynak tetszik az ahogy beszélek velük és valahogy árasztom magamból a nyugalmat, minden lány biztonságba érzi magát mellettem és bíznak is bennem. Akinek külsőre nem is jövök igazán be, az is nagyon megkedvel 1 óra beszélgetés után.
De akit meg megkedvelek vagy megszeretek egyszerűen nem tudok vele beszélni. Ez nagyon kellemetlen és irónikus is.
Nem vagyok benne egy éjszakás kalandokba és nem is használom ki a lányokat, szóval ennek a "képességemnek" hasznát nem veszem. De akivel meg kapcsolatot szeretnék azzal meg nem tudok beszélni. Max ha előtte barátok voltunk és később alakult ki a vonzalom. De akkor is zavarban vagyok előtte, bár nem olyan mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!