Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit éreztek akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit éreztek akkor amikor a barátnőtök/kiszemeltetel menstruál? Próbáltok kedveskedni? Vagy undorítónak tartjátok és inkább eltűntök?

Figyelt kérdés

2019. jún. 15. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ebben szerintem semmi undorító nincs. Vannak olyan gyerekek akik ezt undorítónak találják, de azoknak nem való barátnő.

Ha le van beszélve az, hogy együtt alszunk, nem mondjuk le ennyiért. Próbálok olyankor figyelmesebb lenni és segíteni neki. Szerintem ez a normális, ha szeretünk valakit.

2019. jún. 15. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Én általában kedves vagyok, miért lenne pont ez kivétel?
2019. jún. 15. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Kiszemelt normális esetben nem köti az orromra,ha menstural.
2019. jún. 15. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem minden lány változik át hisztis, kívánós sárkánnyá. Az én barátomnak fel se tűnik, ha menstruálok. Nem is várnám el, hogy ezért körül ugráljon.
2019. jún. 15. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyságrendileg ugyan úgy viselkedtem amikor volt barátnőm. Egyébként is próbáltam toleráns, megértő és kedves lenni a barátnőmmel, nem kell ahhoz menstruálnia, hogy ezt külön kiérdemelje. Talán annyi, hogy ha hozzá is bújtam, nem kezdtem el "felfedező üzemmódba" kapcsolni, hanem megálltam a csóknál.
2019. jún. 15. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden lánynál máshogy tapasztaltam. (5 kapcsolatom volt eddig)

Valakin egyáltalán nem látszott, valaki meg nagyon ideges volt és minden kedveskedés ellenére kötekedett velem. Nyilván az utóbbi esetet nehéz kibírni, de attól függ ugye, hogy mennyire szeretem és ez a dolog belefér-e a kapcsolatba.

2019. jún. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!