Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(tini) lányok ti nem tartjátok undorítónak ezt a smárcsatát amit csináltok nyáron? 😐
Figyelt kérdés
nézem 1-2 "barátnőmet" mit csinál egy bulin és nekem forog a gyomrom... 🤢🤢🤢
azt megjegyzem, hogy komoly kapcsolatra nem jelentkezett már egy ideje egy fiú sem náluk, azt nem is értik miért... 😂😂😂
2016. júl. 9. 20:21
1/17 anonim válasza:
Szerintem is undorító már sokszor... De ha az megnyugtat, nem csak nyáron megy ez.
2/17 anonim válasza:
Mondanám, hogy ülj le a barátnőiddel beszélni, hogy ettől nem lesznek előrébb az élet semmilyen területén, próbálj rájuk hatni stb. de ezek, akik ilyeneket csinálnak általában olyan agyhalottak, hogy kár rájuk az energiát pazarolni.
3/17 anonim válasza:
de az..majd rajonnek h ez sem tart sokaig..elmulik a fellangolas. de majd keresnek egy ujabb jeloltet. es minden kezdodik elorol. en csak szanni tudom oket ezzel semmit nem ernek el. de szivuk ugye :D csinaljak csak..majd megbanjak
4/17 anonim válasza:
Már ne haragudj, de egy buliban én is szoktam smárolni. Az nem a másik baja, hogy veled nem akar senki.
16F
5/17 A kérdező kommentje:
ma 20:38
Én általában elhajtom a fejem, te paraszt.
2016. júl. 9. 20:40
6/17 anonim válasza:
ma 20:38
megérkezett a berettyóújfalui gimnázium 2. osztályának legvagányabb tagja
fullcap és 10 ezer lájk megvan az ask.fm-en?
azalatt ne nagyon próbálkozz a menőbb lányoknál tesa
7/17 anonim válasza:
Én is szoktam, mondjuk ritkán, cikiznek is emiatt fiúk, lányok, hogy nem vagyok elég bevállalos. Kisérletezünk, tinik vagyunk, én nem ítélkezem.
8/17 A kérdező kommentje:
manapság ott tartunk, hogy azért cikizik a lányokat ha normálisak, taps emberek
2016. júl. 9. 20:49
9/17 anonim válasza:
Igen, ezzel én sem értek egyet. Nem is veszem magamra, hogy ezért cikiznek. Ilyen vagyok és kész.
10/17 anonim válasza:
#6: semmi közöm Berettyóújfaluhoz, utálom a fullcap-eket, ask.fm-em pedig nincs. Beletrafáltál a dolgokba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!