Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen hülyeséget követtek el a kiszemeltetek előtt?
Megpróbáltam felvágni azzal, hogy milyen jól tudok cigánykerekezni, erre elvágódtam.
Amikor bejött a terembe, elkezdtem hintázni a székemen, hogy én "hű de laza vagyok", erre hátraestem, és bevertem a fejemet a mögöttem lévő padba. (Happy end: odajött segíteni :D)
Ebédnél volt mellette egy üres hely, kedvesen rámosolyogtam a srácra, és leültem. Egy pár pillanatig csak nézett rám fura fejjel, aztán megszólalt; "az a szék nem retkes?" Igen, beleültem az odamalackodott tésztába... :(
Megkínált gumicukorral, vettem egyet, és ilyen mókásan, vagy hogy, megpróbáltam beledobni a számba... majdnem megfulladtam... ._.
Tesi után utánaszaladtam, kezemben egy pulóverrel. A következő párbeszéd játszódott le:
-Xy, itt hagytad a pulóveredet
*kínos csend*
-Ez nem az enyém
-De neked is ilyen van, nem...?
-Igen, de ez az enyém
*rámutat a RAJTA LÉVŐ pulóverre*
*ismét kínos csend*
Szóval ja, nem tűnt fel, hogy a sajátja rajta volt...
Éppen magyarázott a haverjainak az új telefonjáról, én meg odamentem, hogy "én is megnézhetem?" Odaadja a telfonját. Megpróbáltam szakértelemmel nézegetni, és ahogy a kezemben forgattam, leejtettem. Szerencsére nem tört be xD
Btw ebből a 6 sztoriból 5 ugyanaz a sráccal történt meg... xDD
Csak egy "kicsit" vagyok szerencsétlen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!