Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen hülyeséget követtek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen hülyeséget követtek el a kiszemeltetek előtt?

Figyelt kérdés

2019. dec. 8. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
első randin nem önmagamat adtam.. de a második már jó volt
2019. dec. 8. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbáltam felvágni azzal, hogy milyen jól tudok cigánykerekezni, erre elvágódtam.

Amikor bejött a terembe, elkezdtem hintázni a székemen, hogy én "hű de laza vagyok", erre hátraestem, és bevertem a fejemet a mögöttem lévő padba. (Happy end: odajött segíteni :D)

Ebédnél volt mellette egy üres hely, kedvesen rámosolyogtam a srácra, és leültem. Egy pár pillanatig csak nézett rám fura fejjel, aztán megszólalt; "az a szék nem retkes?" Igen, beleültem az odamalackodott tésztába... :(

Megkínált gumicukorral, vettem egyet, és ilyen mókásan, vagy hogy, megpróbáltam beledobni a számba... majdnem megfulladtam... ._.

Tesi után utánaszaladtam, kezemben egy pulóverrel. A következő párbeszéd játszódott le:

-Xy, itt hagytad a pulóveredet

*kínos csend*

-Ez nem az enyém

-De neked is ilyen van, nem...?

-Igen, de ez az enyém

*rámutat a RAJTA LÉVŐ pulóverre*

*ismét kínos csend*

Szóval ja, nem tűnt fel, hogy a sajátja rajta volt...

Éppen magyarázott a haverjainak az új telefonjáról, én meg odamentem, hogy "én is megnézhetem?" Odaadja a telfonját. Megpróbáltam szakértelemmel nézegetni, és ahogy a kezemben forgattam, leejtettem. Szerencsére nem tört be xD

Btw ebből a 6 sztoriból 5 ugyanaz a sráccal történt meg... xDD

Csak egy "kicsit" vagyok szerencsétlen... :D

2019. dec. 8. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
😂
2019. dec. 8. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
2- es ezek jók voltak :D
2019. dec. 9. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!