Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hülyeséget csinaltam!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csinaltam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakitottam barátommal és nagyon bánom . Friss a dolog 4 napja tortent.. 10 honapig voltunk együtt. Nagyon úgy veszem észre hogy neki így ennyi elég volt.. azert raktam ki mert picit elegem lett belole.. de már bánom..

Csutortokon irt rám utoljara hogy bekuljunk ki. Akkor megmondtam neki hogy nekem.meg ido kell hogy rajojjek mit akarok.. Ekkor szobajott hogy en beszelek a haverjaval amit ő a kapcsolatunk alatt tiltott. De en csak azert beszeltem vele merthogy ő meg buliba ment penteken, ami meg számára volt tiltott :)

Mondogatta hogy ha nem hagyom abba vele a beszélgetést akkor vege es soha tobbet nem hallok róla. Erre annyit mondtam hogy akkor hagyom abba ha ő is abba hagyja azt ami engem idegesit. Erre tiltott, azota eltelt 2 nap. Nem birom nelkule.. beleleptem a facebookjaba hogy megnezzem csajozik e, ő ezt megtudta hogy beleleptem. Rairt baratnomre hogy gratulal nekem es hagyjam beken egy eletre gondolni se merjek rá.. nem értem.. mi ez a hirtelen valtas? Mit tegyek? Nagyon szeretem őt? Mindenhonnan letiltott. Persze tudnám keresni ha akarom. De nem tudom mi legyen.. mit tegyek?

2019. ápr. 13. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapig nincs internet kislány.

Menj a szobádba.

2019. ápr. 13. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl gyerekesek vagytok egy kapcsolathoz.
2019. ápr. 13. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
főj a saját levedbe
2019. ápr. 13. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor akarod még kiírni?
2019. ápr. 13. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalság, bolondság.
2019. ápr. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!