Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátaim egyre jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátaim egyre jobban szarnak rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyre kevésbé foglalkoznak velem és ez mostmár nagyon rosszul érínt. Nem tudom miért. Szépen lassan kisétálnak az életemből. Anno volt egy nagyon jó barátom de nemhogy élőben, már interneten sem hajlandó velem csinálni valamit mert a "többi barátja nagyon féltékeny". Tudom, hogy ilyen barátokkal nem igazán kéne foglalkoznom de ez csak egy példa volt. Van egy akinek amióta palija van, le se szar, a másiknak valahogy mindig programja van és sosem ér rá, a harmadikkal pedig amikor nagynehezen elmentünk valahova olyan volt mintha fel sem ismert volna engem. Stb. Közben meg látom és hallom, hogy mindenki a barátaival van, megy valahova ilyenek. Párom sincs jelenleg akivel ezt megbeszélhetném, de iszonyúan esik ez az egész. Én eskü próbáltam eddig őket megtartani, de mostmár feladtam :(

2020. jún. 13. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress újakat. Ne pazarold az időd olyanokra akiknek nem vagy fontos, másnak az leszel, csak meg kell találnod őket. Ehhez nyitottnak kell lenni és merj kezdeményezni, ha egy szimpatikus embert látsz valahol.
2020. jún. 13. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkivel ez szokott történni, a barátok jönnek mennek az évek folyamán es mindig jon a helyükre egy uj, aztan o is megy, es megint jon egy uj.

Szar, de ez van

2020. jún. 13. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy most depi lettem emiatt :(
2020. jún. 13. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
Ne depizz, keress új barátokat és sokkal jobb lesz, mint a mostaniakkal.
2020. jún. 13. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!