Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes felköszöntenem? Gyors...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes felköszöntenem? Gyors válaszadás lenne szükséges!

Figyelt kérdés
Szóval röviden és tömören van egy srác, nagyon tetszik, sokat is próbálkoztam nála. (sosem mondtam neki ki konkrétan) Nagyjából a korona vírus kezdete óta ismerősök vagyunk facebookon. Párszor írtam neki, de sosem sikerült igazán kellemes beszélgetést kialakítani. Szerettem volna ha élőben tudnánk először beszélgetni. (már beszélgettünk, csak két éve és én még nem voltam elég bátor ahoz, hogy közel engedjem magamhoz) Köszönni szoktunk egymásnak, de sosincs alkalmam beszélgetni vele. Szóval mióta nincs iskola néhányszor írtam neki, de ő sosem írt magától. Nekem ez egyértelmű jelnek tűnt és nem zaklattam, nem akartam zavarni. Persze eléggé megvisel ez az egész, de próbáltam elfelejteni és kész. Már legalább két hónapja nem beszéltünk. Azonban most vettem észre, hogy ma volt a szülinapja. Megfordult a fejemben, hogy írok neki, de nem tudom, hogy egyáltalán megéri e.. Mit gondolna szerintetek? Nagyon szeretnék írni neki, de közben mégsem.. Félek és inkább azt gondolom, hogy csak zavarnám vagy egy újabb rövid, kellemetlen töltetű beszélgetés alakulna ki.. ami csak az ő udvariassága miatt történik meg. Szerintetek mit tegyek? Tanácstalan vagyok.. A válaszokat előre is köszönöm, kifejezetten sürgős lenne!
2020. jún. 11. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Értelemszerűen nem akar tőled semmit. Ettől még felköszöntheted, ha akarod.
2020. jún. 11. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled semmit, de ettől még kedves gesztus ha felköszöntöd.
2020. jún. 11. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki nyugodtan, ha érdekled, akkor magától kezdeményezni fogja a beszélgetést, ha viszont nem ír többet egy "köszönöm"-nél, akkor ne erőltesd, akkor valóban nem érdekled.
2020. jún. 12. 00:42
 4/5 anonim válasza:

Szerintem érdemes felköszönteni. Abból amit ír, bisztos kiderül egy- két dolog.

Ha érted mire gondolok.😉

2020. jún. 12. 01:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! Sajnos nem kezdeményezett beszélgetést.. Nem baj, majd kiheverem. :( Azonban köszönöm a gyors és kedves segítséget!
2020. jún. 12. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!