Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furának tartana, ha írnék a névnapjára, vagy örülne neki?
Van egy fiú aki nagyon tetszik, de már nagyon régen láttam őt, és csak látásból ismerjük egymást. Kb 1 éve már, hogy utoljára beszélgettünk facebookon, igaz, akkor sem beszéltünk túl sokszor, viszont akkor párszor rám írt és a beszélgetéseink alapján az jött le, hogy tetszem neki, és hogy megszeretne ismerni. Azonban nekem addigra komolyabb lett a kapcsolatom egy másik fiúval, akiről tudott, és miatta nem beszéltünk többet azóta. Azzal a fiúval akivel akkor összejöttem, már nem vagyunk együtt 1 hónapja.
Azt vettem észre, hogy belájkolta 1-2 képemet ez a srác, aki most nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy elég régen láttam már, és nagyon régen írtunk már egymásnak, mégis azt érzem, hogy szeretném megismerni. Közeleg a névnapja, így úgy gondoltam, hogy írok neki egy köszöntést.
Nem tartaná furcsának és ellenszenvesnek, hogy "így hirtelen" írok neki 1 év után a névnapján? Vagy örülne neki?
Nyugodtan írj neki, de légy rövid és lényegretörő. Aztán még akármi lehet belőle.
De nyugi, ez nem nyomulás, ellenszenves, vagy ilyesmi. :)
#1 vagyok
Sajnálom. :/
Én is voltam már így, engem is leszartak.
Én is sajnálom.:/
Eléggé beleéltem magam, mert mindenki szerint tetszhettem neki, és szerintük ez nem változhatott. Úgyhogy már teljesen beleéltem magam hogy örülni fog nekem, és féltem is a koppanástól, mert ő álmaim pasija.. Szóval elég rossz volt megtudni, hogy más kell neki, mert írta, higy egy csajjal ünnepli, szóval nagyon jó érzés volt..😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!