Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamilyen különlegeset szeretnék adni a 16 éves barátomnak névnapjára. Van valami tippetek?
Figyelt kérdés
Tudni kell róla, hogy rocker és gitáros. Igazság szerint már rengeteg bandás cuccot vettem, meg hasonlók. Most valami olyat szeretnék, ami nem megvehető, és különleges. Tudnátok valami tippet adni? Megköszönném! :)
Lényeg, hogy aránylag olcsón (2000 alatt) kijöjjön, valamint ne csak vett legyen, esetleg csak az eszközöket kelljen hozzá megvenni. Valami "kézműves" dologra is gondolok, csak nem tudom, hogy egy fiú minek örülne leginkább.
A normális (!!) válaszokat előre is Köszönöm! :)
2016. jan. 1. 22:40
1/1 anonim válasza:
Szeriintem egy nevnap nem olyan nagy dolog, ha egyedit akarsz en inkabb a szulinapjara tartogatnam.
Amugy az jo otlet hogy te csinalsz valamit, de tippet nem nagyon tudok adni, csak te tudhatod mi az o stilusa,.minek orulhet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!