Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntenéd a volt barátodat a születésnapján?
Figyelt kérdés
A barátommal februárban szakítottunk, de igazán csak május végére lett vége, mert addig zsarolt, hogy megöli magát meg, hogy szeret stb.. elég csúnya szakítás volt és végre remélhetőleg vége. Viszont holnap lesz a 19. születésnapja. Szerintetek felköszöntsem? Vagy legyek bunkó és hagyjam? Félreértené?2015. jún. 29. 23:14
1/12 anonim válasza:
Szerintem felesleges megbojgatni a múltat. Mi is nem rég szakítottunk, és ugyan nem volt túl csúnya, meg semmi ilyesmi, én nem szeretném, ha idejönne az exem bármi miatt is.. nem kell jópofizni.
De ezt neked kell mérlegelned, hogy most milyen viszonyban vagytok..
20/F
2/12 anonim válasza:
ha barátilag nem tartjátok a kapcsolatot,akkor inkább ne...meg bocsi,de milyen már ez,hogy ő majd megöli magát...
3/12 Sütikee03:') válasza:
Felszakítanád a sebeket...
4/12 To7ka válasza:
A felköszöntést félreértené. És ilyen szakításnál tényleg tartsd magad távol Tőle, jobb neki is, Neked meg abszolút... Olyan hisztis levelezés lehet belőle.. Nem bunkóság ebben az esetben, lezártátok, és nem valószínű hogy ott tartotok, hogy felnőttesen lerendezzétek és legyen egy normális beszélőviszony köztetek:)
5/12 anonim válasza:
Csak akkor keresd újra bármi miatt is, ha akarsz tőle valamit.
6/12 anonim válasza:
Figyelj, semmi közöd hozzá az égvilágon. Ő csak - múlt ide vagy oda - egy ember a sok közül.
Amúgy én látni sem akarnám, undorító féreg.
7/12 anonim válasza:
érzelmi zsarolás után?
hát te vagy nagyon gyerek vagy még, vagy nagyon butácska...
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos ahogy mondod kedves utolsó. Csak tudjátok bennem van, hogy szerettem és a szakítás egy borzalmas dolog egy ideig az életed aztán meg azt se tudod, hogy kicsoda.
2015. jún. 29. 23:32
9/12 anonim válasza:
Nézd én teljesen át tudom érezni, mit érzel most.. hogy mégis csak együtt voltatok meg szerettétek egymást és most vége (első nagy kapcsolatod, jól tippelek?). Az egyetlen jó (vagyis a legkönnyebb és a potenciálisan legkevesebb veszekedéssel, haraggal, drámával stb-vel járó) döntés most az, hogy amennyire csak lehet kizárod őt az életedből. Jobb lesz így mindkettőtöknek, hidd el, gondolj csak arra, hogy nem hiába lett vége ...
10/12 anonim válasza:
Ne köszöntsd fel. Ha már vége a kapcsolatnak akkor szakadj el tőle végleg. Nincs már közötök egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!