Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra mi az ideális randi hely?
Én eddig életemben egy pasival jártam és randiztam, akinek az a berogzodese volt hogy csak az lehet a jó randi ha 3x körbe biciklizzuk a közeli tavat. Én már kifejezetten untam a dolgod de engedtem neki. Már szakítottunk.
Fiúk ti szeretitek a fagyi, étterem, séta, strand, csillagnezes, otthon ossze bújt filmezos, sportolos közös tevékenységeket?
Légyszi mindent írjatok le ami ezzel a témával kapcsolatos!
Amiket leírtál, azok teljesen normálisak és átlagosak, fogod majd csinálni őket az új pasiddal. Nem kell ezen kattogni.
A probléma megint ott van, hogy mikor lehetőséged lett volna rá, nem beszéltél erről a barátoddal és kérdés nélkül belementél a bringázásokba, ahelyett hogy szóltál volna neki hogy ez neked nem érdekes, nézzetek el máshova vagy csináljatok mást, persze ezt értelmesen kommunikálva.
Nem szoktam ezt nagyon túlspilázni. Beülünk egy kávézóba, és csókolom.
Ott nagy valószínűséggel úgyis eldől, hogy vagyunk -e annyira szimpatikusak egymásnak, hogy legközelebb mepróbálkozzunk valami komolyabb dologgal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!