Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön össze semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodok jó csajaim voltak nem egóból de tényleg az összes szép volt és jól nézett ki, igaz elb@sztam az összeset de mindenki hibázik,m mostanába próbálok csajozni vagy valami nem jön össze mi lehet a probléma ? Voltunk egy társaságba fiúk, és csajok is

a csajok azt mondták jól nézek ki minden de még is a többi fiúnak jött össze a dolog és én csak néztem. Mi lehet a probléma ? Az exemhez kell vissza járnom, mert nem kapok újat 19/F

2020. máj. 20. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h nem tetszik nekik a személyiséged.

16l

2020. máj. 20. 02:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet velem van a probléma, de nem értem a kérdést. Tényleg az a baj, hogy tovább tanulok 19 évesen?
2020. máj. 20. 02:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem le sz*arják hogy továbbtanulsz-e vagy nem. Csak lehet h a személyiséged nem tetszik másnak.
2020. máj. 20. 02:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Első: Hát nem tudom lehet
2020. máj. 20. 02:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mellesleg az első és a 2.is én voltam XD na meg most is
2020. máj. 20. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!