Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem jön össze semmi nekem csajozás szempontjából?
Ha túl eröltetet vagy az nem jó.. Viszont ez most csúnya lesz a számból de sok lány csak a pénzre megy semmi másra... De viszont tuti hogy vannak normális csajok is csak a megfelelő helyen kell keresni... Az se jó ha túl sokat költöl egy csajra mivel utána elvárja hogy kinyiljon a pénztárcád akkor és ott ahol ő akarja...
Adj magadra az általában bejön és ne az ósdi csajozós dumákkal csajoz mert az már egyáltalán nem jön be...vagyis nálam.
Legyen humorérzéked és dicsérd őket érdeklődj irántuk és mutas tiszteletet feléjük.
Az pl nálam mindig beválik mivel nem a pénztárca vagy a kocsi érdekel egy srácban...
Legyen sportos de tudjon lazítani. Ne legyen drogos és ne füvezzen. Az alkoholt és a cigit én még tűröm de nem szeretem ha egy srác tönkre teszi magát...szóval mértékkel. És legyen tisztelettel a szüleimmel ha hazaviszem bemutatni..
Nálam ez a szabály az hogy másnál mi az nem tudom...
18/L
Mondom hogy szedj össze könnyű vérű k kat.
Első stratégia, oltsd őket szarrá, és sértegesd.
Második menj folyamatosan az intim szférájába, és hisztizz minden sz r miatt.
Harmadik légy Mátyás király, és köpj be mindenkit, miközben te rosszabbat csinálsz.
Van pár ismerősöm akiket mindenki utál, de így szerzett barátnőt 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!