Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lebusszozak érte?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebusszozak érte?

Figyelt kérdés
Szóval van 1 lány elég messze lakik és kb. 2 hónapja találkoztunk nagyon összebarátkoztunk (1 hét alatt), mi lenne a reakciója, ha az összi szünetbe lebuszoznák a falujába és elhívnám sétálni (inkább kérdezzem meg vagy legyek spontán). És esetleg megkérdezni, hogy van-e kedve kapcsolathoz? Azt tudom, róla, hogy ő úgy szeretné, ha egy fiú szerelmet vall neki akkor arra tudjon emlékezni legyen egyedi. Én 16 F ő 14 L Előre is köszi!

2018. okt. 21. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem finan, szedd ki belőle, hogy otthon lesz -e, és ha igen mikor, de lehetőleg úgy, hogy ne jöjjön rá mit tervezel.

Lebuszozol hozzá, viszel neki egy virágot, elhívod sétálni, és finoman, lassab belemész a témába, hogy tetszel-e neki, érdekled -e "úgy".

2018. okt. 21. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg elore mert lehet orulne, de ha nem szamit ra siman merges lehet, h miert allitasz be csak ugy.
2018. okt. 21. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 Finoman*
2018. okt. 21. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. okt. 21. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérdezu rá. Csajként nem örülnék, ha valaki spontán beállítana, amikor mondjuk az otthoni szakadt gatyámban vagyok és aznap mondjuk meg nem is fesülködtem. Erre azért egy kicsit fel kell készülni. Meg mi van akkor ha nincs is otthon te meg mégis lebuszozol.
2018. okt. 22. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, mi lett? :D
2018. nov. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!