Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze semmi a lányokkal? 18/F
Teljesen megértelek, átérzem (lányként), De ne 'szedj' össze egy lányt azért, mert másnak már sikerült, vagy legalábbis ne így beszélj róluk :D
Szerintem ne bánd, hogy nem írtak neked, vagyis az így magában nem sok mindent jelent. Lehet, hogy tetszettél már több lánynak, csak nem mertek neked írni. Neked kellene kezdeményezni, de ne azzal a hozzáállással, hogy azt akarod, hogy a barátnőd legyen. Gondold azt, hogy csak egy haverod, aki előtt adhatod magad, persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert ezzel én is így vagyok de én is ezzel próbálkozom. Ne arra gondolj,hogy ha ezt mondom mit fog gondolni, vagy így majd nrm tetszel neki, viselkedj természetesen mindenkivel (amennyire tudsz). És aztán ha valaki tetszik próbálj vele több időt tölteni, aztán már mehetnek az utalások, hogy többet akarsz barátságnál, de eleinte csak próbálj ellazulni. :) Nem a külső számít, mert simán szerez olyan fiú is barátnőt, aki a legtöbb lány szerint nem túl vonzó. Az a lényeg, vagy a probléma, ha jól látom, hogy próbálsz más lenni, úgy csinálni, mint a barátaid. Ebbe a hibába már én is estem be, de te csak légy te, bízz egy kicsit magadban, és máris megoldódik a helyzet. :)
Szerintem csiszolj a külsődön, és a stílusodon. Járj el edzeni (1 hónap alatt szép eredményeket fogsz látni). Szedd össze magad! Próbálj felszabadultabb lenni! Mint te is mondtad, “elég béna próbálkozásaid voltak”, akkor ne csodálkozz. Nyiss feléjük! Jön az magától is, ne feszülj rá!
És ne azért csajozz, mert elvárás. Hanem azért, hogy valakit boldoggá tégy.
Ha most nem találsz barátnőt, hidd el, később fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!