Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nekem miért nem jön össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jön össze semmi a lányokkal? 18/F

Figyelt kérdés
Gimibe járok, jövőre leszek végzős, de még egy barátnőt sem sikerült összeszednem. A haverjaimnak mind volt már barátnője, vagy ha nem, akkor legalább volt már olyan lány aki érdeklődött feléjük. Szóval nekik már volt olyan, amikor egy sulibeli lány rájuk írt, hogy tetszik neki még hasonlók, nálam még sosem volt ilyen. Egyetlen lány sem kezdeményezett felém semmilyen módon. Nekem volt pár elég béna próbálkozásom. Ráadásul amíg nem tetszik a lány, addig minden gond nélkül eltudok velük beszélni, de ahogy komolyabbra akarnám fordítani a dolgokat egyszerűen bepánikolok vagy nem is tudom. Nem igazán tudok nekik olyankor semmit mondani, zavarba jövök minden kis apróságtól, arról nem is beszélve, hogy néha olyan feltűnően bámulom meg azt aki éppen tetszik, hogy még a vak is észre venné. Tehát elég reménytelennek tűnik a helyzet. Próbálkoztam már bulikban is, hogy pár sör után kicsit bátrabban odamegyek egy lányhoz, de akkor se sikerült semmi. A kinézetemről annyit, hogy elég magas vagyok. Nem vagyok dagadt, inkább egy kicsit vékony, de azért van rajtam valamennyi izom. Arcra nem mondanám magam helyesnek, de azért olyan iszonyúan ronda sem vagyok, kb ilyen átlagos. És nem szoktam visszahúzódó lenni, inkább társasági ember vagyok. Mi lehet a probléma úgy körülbelül? Min változtassak és hogyan?

2020. máj. 16. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, átérzem (lányként), De ne 'szedj' össze egy lányt azért, mert másnak már sikerült, vagy legalábbis ne így beszélj róluk :D

Szerintem ne bánd, hogy nem írtak neked, vagyis az így magában nem sok mindent jelent. Lehet, hogy tetszettél már több lánynak, csak nem mertek neked írni. Neked kellene kezdeményezni, de ne azzal a hozzáállással, hogy azt akarod, hogy a barátnőd legyen. Gondold azt, hogy csak egy haverod, aki előtt adhatod magad, persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert ezzel én is így vagyok de én is ezzel próbálkozom. Ne arra gondolj,hogy ha ezt mondom mit fog gondolni, vagy így majd nrm tetszel neki, viselkedj természetesen mindenkivel (amennyire tudsz). És aztán ha valaki tetszik próbálj vele több időt tölteni, aztán már mehetnek az utalások, hogy többet akarsz barátságnál, de eleinte csak próbálj ellazulni. :) Nem a külső számít, mert simán szerez olyan fiú is barátnőt, aki a legtöbb lány szerint nem túl vonzó. Az a lényeg, vagy a probléma, ha jól látom, hogy próbálsz más lenni, úgy csinálni, mint a barátaid. Ebbe a hibába már én is estem be, de te csak légy te, bízz egy kicsit magadban, és máris megoldódik a helyzet. :)

2020. máj. 16. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem csiszolj a külsődön, és a stílusodon. Járj el edzeni (1 hónap alatt szép eredményeket fogsz látni). Szedd össze magad! Próbálj felszabadultabb lenni! Mint te is mondtad, “elég béna próbálkozásaid voltak”, akkor ne csodálkozz. Nyiss feléjük! Jön az magától is, ne feszülj rá!

És ne azért csajozz, mert elvárás. Hanem azért, hogy valakit boldoggá tégy.

Ha most nem találsz barátnőt, hidd el, később fogsz!

2020. máj. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!