Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok lányokkal ismerkedni?
Annyira nem hinném hogy ronda vagyok max. annyi hogy az olyan lányok jönnek be akik kicsit törődnek az alakjukkal, de nem muszáj csak a testem számít félék legyenek. pl.: én is hébe-hóba edzeni járok. Ismerős lányokkal tudok beszélni de ismeretlenekkel nem igazán. Már 21 éves vagyok (soha nem volt barátnőm) lehet ilyen forever alone típusú ember lennék, örök magányra ítélve?
Talán a viselkedésem? szeretek hülyéskedni, adni a hülyét, hogy szórakoztassam a körülöttem lévőket, mivel úgy érzem, ebben a világban szükség van a jókedvre is néha, talán ez a baj? ááh nem tudom csak annyit tudok hogy vágyom egy társra akivel komoly is lehetek,ölelgethetem, eljárhatok vele ide oda és elaludhatok mellette esténként egy jó kis filmnézés közben. ..:/ Túl sokat kívánok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!