Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan praktikák, amik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan praktikák, amik minden fiúnál bejönnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl.: beleülnek az ölükbe, átölelik őket stb. Ezeket szeretik a fiúk és, ha igen, akkor hogyan csináljam jól őket?

2020. máj. 19. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Ahány fiú annyi féle reakció.. lehet valakinek nem jön be esetleg

Nem lehet pontosan megmondani, mi az ami mindenkinél bejön, belsőre maximum meglehet, de cselekedetre nem nagyon

2020. máj. 19. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Lemaradt:

Lányoknál ugyanez érvényesül

2020. máj. 19. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Azért várom az ötleteket! :D
2020. máj. 19. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Viszont amit leírtál ott leírásban, szerintem még ha nem is mind.. de a nagyrésze szereti

Mi az hogy hogyan csináld jól? Az olyat nem kell megtervezni.. jön magától

2020. máj. 19. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Bújás mindig jó. Ha átadod magad, rajta pihensz az mindig jó. :)
2020. jún. 14. 00:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza volt mindenkinek más a jó, viszont néhány kedves, elismerő szavat és egy kellemes ölelést attól akit szeret szerintem senki nem fog visszautasítani. :)

16/f

2020. jún. 14. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
6 ossal egyet értek. Előfordulhat hogy valaki nem szereti, de ez ritka. Én pl a simogatást is szeretem.
2021. jan. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!