Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik praktika jobb egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik praktika jobb egy bizonyos fiú távoltartására?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori, a lényeg, hogy ha egy hozzám nem olyan közel álló srácot szeretnék távol tartani, melyiket válasszam insta storyban:

1.) Kiteszek egy képet egy másik sráccal ami félreérthető és olyan mintha lenne barátom

2.) Kiteszek egy szexi képet amitől elérhetetlenebbnek tűnök és nem lesz kedve írni

Egyéb tippek is jöhetnek :)

2020. ápr. 25. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A szexi kép esetén méginkább megjön a kedve szerintem irogatni. Esetleg kiteszed kamuból hogy kapcsolatban vagy x-el (mondjuk egy fiúbarátoddal). De miért nem egyenesebb ha megírod neki hogy nem akarsz tőle semmit. Ha meg ezután se érti meg, akkor tiltsd le és kész.

Amúgy a hosszú sztori érdekelne, kiváncsi vagyok, ha akarod leírhatod privátban.

2020. ápr. 25. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mintha csak provokálni szeretnéd.
2020. ápr. 25. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán mond meg neki?

Ha meg nem hallgat, akkor letiltod.

Aztán ha zaklat fel lehet jelenteni.

2020. ápr. 25. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ötlet értelmesebb a másiknál

Szerintem a legjobb ha korrekt vagy

Ezek a kis játszmázások inkább azoknak a fiúknak szoktak szólni akik tényleg érdeklik az ember lányát, nem azoknak akiktől nem akarunk semmit se

Legalábbis ha magamból indulok ki

Bár hozzáteszem egyik opciót sem csináltam még, csak azért hogy bárkiből bármilyen érzelmet, vagy bármit kiváltsak

17/l

2020. ápr. 25. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem szerelemről van szó, egy hosszú sulis projekthez kell fiú-lány párokat csinálni. És mivel már a baráti társaságom egy részét megkérdezte (nemet mondtak), valahogy el szeretném érni hogy nekem ne kelljen eljutnom idáig.
2020. ápr. 25. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

A poén rész: ne fürgyé'le

A komoly rész: tiltod a közösségi hálókról

2020. ápr. 26. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na az a nagy helyzet hogy valójában te élvezed ezt a szitut, különben simán megmondanád neki hogy esélye sincs és ne próbálkozzon.
2020. ápr. 26. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Most te összekeverted a szerelmet egy sulis projekttel???

Mi bajod lenne belőle ha te is megmondanad neki hogy nem akarod vele csinálni a feladatot ?(nem tudom miért nem de ha már ennyien bunkók voltak és végig lerázták te igazán mutathatnal példát)

Szóval inkább ne agyalj ezen ennyit ez csak egy "nem" szavadba kerül de ha te bonyolultabban és félreérthetőbben akarod lerázni azzal csak magadnak okozol feleslegesen eltöltőtt perceket.

2020. ápr. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!