Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti összejönnétrk egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti összejönnétrk egy olyan lánnyal akit molesztáltak?

Figyelt kérdés

A saját nagyapám 10éves koromba elkezdett fogdosni és megerőszakolt úgymond, bár nem ellenkeztem háromszor is, valamint 13 éves koromig napi szinten fogdosott. Attól félek hogy ha elmondom egy fiúnak, akkor undorodni fog tőlem. Számotokra visszataszító lenne ha megtudnátok? Én egy vérfertőzőnek érzem magam, nem pedig áldozatnak ugyanis nem okozott sok fájdalmat.. tavaly pedig egyszer hagytam hogy fogdosson és így már az is elveszett hogy önhibámon kívüli gyerekáldozatnak tartsam magam, bár nagyon fáj amik történtek. Alapvetően elég normális lány lettem, nem vagyok visszahúzódó, úgyhogy még senki nem vette észre.

17/L

2020. máj. 8. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden további nélkül. Sajnálnám, hogy ez történt veled, de jó dolog lenne, hogy legalább velem megbeszélhetnéd. Megpróbálnék segíteni Neked feldolgozni a történteket. És elfogadni Téged így, ahogy vagy. Próbálnám megérteni azt is, hogy nem ellenkeztél vele, plusz valamennyire élvezted is. Közösen biztos könnyebb lenne úgyhiszem ;)
2020. máj. 18. 11:02
 12/13 anonim válasza:
85%
Simán, igen, a barátnőm is ilyen. Sokat segítek neki feldolgozni. A molesztálóját ismerem, csak azért nem öltem még meg, mert sajnos ő is ismer és garantált lenne a börtön. Különben páros lábbal ugrálnék a bordaketrecén, levágnám a fa..át, ledugnám a torkán és kitenném a vonatsínekre...
2020. jún. 7. 02:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, nem zavarna.
2021. márc. 9. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!