Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek olyan pasival, akit gyermekkorában molesztálták?
"inkább nem idézem fel"
Így nem. Mert ez azt jelenti, hogy még mindig lelki sérült.
Abban az esetben, ha ezt szakértő segítségével sok munkával elfogadná, feldolgozná és tovább lépne, mentálisan újra ép lenne, akkor talán nagyobb eséllyel.
Igen, ha kívül-belül tetszik, ez nem hinném, hogy akadály lenne. Nagyon meglepődtem a hozzászólásokon...(első hármat olvastam). Ez egy önhibán kívüli szomorú dolog a múltból, miért kellene, hogy kizáró ok legyen az ismerkedésnél?
Később röhögni meg poénkodni rajta? Jézusom, ezt nő írta egyáltalán? :O Az a lelki sérült, aki ezen röhög meg poénkodik!
Minden lelki sérülés komoly kihatással van a kapcsolatra is. Persze, önhibáján kívüli dolog. De az NEM, hogy meg sem próbálja ezt feldolgozni. Ezt természetesen szakértő segítség nélkül nem lehet.
Én voltam együtt lelkisérült, mentálisan beteg emberrel (őt mondjuk nem molesztálták, hanem verte az apja, az anyját meg erőszakolta). Senkinek nem kívánom, hogy ilyen ember mellett kössön ki. Hiába nem az ő hibája, de alkalmatlanok egészséges párkapcsolatra a lelki sérüléssel rendelkező emberek. Viszont ha nem is tesz azért, hogy ne legyen az, az viszont tényleg csak a saját hibája.
Miből gondolod, hogy nem próbálja meg feldolgozni? Jó, hogy azt írja, hogy nem idézi fel. Te felidéznéd, ha veled történt volna? Nem hiszem...
Egy 12 éves gyerek már nagy gyerek, aki teljesen tudatában van annak, hogy mi történik vele. Vissza tud emlékezni mindenre, mert nem 3 éves korában történt. Így nyilván nehezebb feldolgozni. De nem normális elvárni, hogy egy ilyet elfelejtsen az ember, mintha meg sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!