Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha a barátnőtök elmondaná, hogy kiskorában molesztálták?
Nem azért, de elég tapló lehetsz...
“Örülök, hogy megbízik bennem, de csalódott vagyok csak egy év után mondta el“
Egyáltalán örülj, hogy egy ilyen (régmúlt ugyan, de) hatalmas jelentőségű dolgot elmondott (nemcsak bizalom kérdése...)
“nem néztem volna ki belőle“
Mivel nyilván nem mutatja ki és nem volt ereje elmondani senkinek, így nem látszott belőle semmi? Ember...
Ja és elég gáz, hogy egyből szakítás kategóriába raktad. Inkább támogatnod kéne és megvigasztalni, hogy ez már a múlt, nem lesz többet, nem kell félnie.
Remélem átjött a mondanivalóm lényege.
"de csalódott vagyok csak egy év után mondta el."..
Hát én a rekaciódból ítélve meg egyáltaán azt csodálom, hogy szerencsétlen egyáltalán me tudott nyílni neked.
Tudod beszélgettem itt egy felnőtt férfivel(!), aki 10 + év házasság után mondta ez el a feleségének. Csak mondom. Amíg te nem voltál az ő helyébe, te csak ne akard megszabni senkinek, mennyi idő egyáltalán feltárni egy ilyet. Valaki el sem mondja.
Kár, hogy a lány most, hogy megnyílt sem a megfelelő emberben bízott meg...
Magyarul a bizalma most szilardult meg feled... ugy tunik hiaba. Ha ezert szakitasz, valoszinuleg mar senkinek nem fogja elmondani...
godolkozz is, ne csak a sajat erzeseidre gondolj hanem az oveire - ha egyaltalan fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!