Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok erre?
Férfiak itt is mutatja a példa .: soha ne kezdjetek olyan nővel, akinek még a fejében is benne van az exe csak 1%-ban is!
Az exe-ket azonnal törölni kell, mintha nem is léteztek volna, azonnal minden szálat elvarrni ahogy befejeződik a kapcsolat, se köszönés se spanozás semmi! Különben ez van...
"Persze értem hogy nem kéne tartani a kapcsolatot...de"
Nincs semmilyen de. Amennyiben nincs közös gyerek, akkor nem tartod a kapcsolatot az exeddel, ha van valakid.
Nincs kivétel.
Ha átlátható a kapcsolat, titkok nélkül és mindketten a jó ízlés és monogámia keretein belül maradnak, akkor sem?
32/f
Hagyd rá, hamarabb szabadulsz. Viccet félre téve, nálunk én vagyok a megtestesült gonosz:D Aztán ha valaki a valóságot ismeri, tudja, az nem mondja, hanem csak annyit, hogy a legjobbat tettem, amit tenni lehetett, és a legintelligensebb müdün.
Szóval hagyd rá, az emberek nagyon nagy többsége képtelen önmagával szembe nézni, mert fél attól amit látni fog, még akkor is ha masszívan ő volt a hibás a kapcsolat megromlásáért..
*Szóval hagyd rá, az emberek nagyon nagy többsége képtelen önmagával szembe nézni, mert fél attól amit látni fog, még akkor is ha masszívan ő volt a hibás a kapcsolat megromlásáért..
Önmagába nézni, esetleg bocsánatot kérni a másik embertől? áh, hová gondolsz, az a legnagyobb bűn lenne ha megtennné, pedig ha tudná az ostoba, hogy a legjobbat tenné, már rohanna is megtenni..
hát kisértetiesen hasonló szitu van nálam is, csak itt én vagyok a férfi (lehet az exed??? :D)
Mai napig jóban vagyok vele, de kettesben maradunk akkor elkezdünk arról beszélni, hogy hol b.tuk el.
belemenni olyan lezárt dolgokba... felszakítani a sebeket. Avval a tudattal, hogy nem lesz restart. Ráadásul ő kapcsolatban van. NEM JÓ!
De értelek, 8-10 év az kitörölhetetlen az ember életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!