Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudnák tenni?
Még 3 évem van hátra...egyetem mellett viszont nem tudok olyan munkát találni amivel keresnék annyit, hogy elköltözhessek.
Tudom, hogy írják helyesen, azt hogy 'tudnék' csak figyelmetlen voltam...
Nekem volt olyan párom, aki a tesójával élt egy szobában és kis házban éltek, mellette pedig a mamája lakott (egy telken belül) aki sokat járkált át.
Egyik volt lány osztálytársam nagyon kis lyukba lakik, a falak omladoznak, nincs szobája, nincs rendes házuk és esős időszakokban beázott, de mégis a lány szép és talált maga mellé párt is.
Én sem lakom nagy házban és nincs sok pénzünk, de mégis találok párt magamnak.
Ha tényleg szeretmi fog téged egy lány, akkor elfogja fogadni a körülményeket is ahol élsz.
Nem mindneki élhet palotában és nem mindneki lehet pénzes.
De ezekről a körülményekről nem te tehetsz, és igen, örülj hogy van ház ahol élhetsz és megvannak azok a dolgaid amiket te szeretnél.
Emiatt meg ne félj lányoknál kezdeményezni.
Majd ha nem érzitek jól magatokat nálatok, akkor a lányhoz is átmehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!